Børne kostumer
Billige og flotte børnekostumer til enhver lejlighed.

Børnekostumer er en vigtig del af barnets leg. Der er intet, der bidrager til legen som et børnekostume. Derfor bliver det også ofte brugt utallige gange, efter det er blevet købt. Gag.dk har et kæmpe sortiment af børnekostumer til enhver lejlighed.

Størrelse T1 T2 S M L
Alder 1-2 år 3-4 år 4-6 år 7-9 år 10-12 år
Vægt 10-14 kg 16-18 kg 16-20 kg 25-33 kg 34-45 kg
Bryst 48-51 cm 53-55 cm 58-64 cm 69-72 cm 76-80 cm
Talje 50-52 cm 55-57 cm 54-57 cm 60-62 cm 64-67 cm
Højde 85-89 cm 100-113 cm 115-128 cm 130-143 cm 145-158 cm

 

 

 

 

Børnekostumer

Vi leverer nogle af de bedste børnekostumer, som glæder de små, når de ønsker sjov udklædning. Børn har altid deres helt egen idé om, hvordan deres udklædning skal være. Hos Gag.dk får børnene altid opfyldt deres drøm, uanset om de tænker på at blive pirat, supermand eller noget helt tredje. Derfor har vi lagt vægt på at have så stort et sortiment i børnekostumer som muligt, så børnene har meget at vælge i mellem. Vi vil jo gerne glæde børnene. Derfor det det vigtigt, at vi kan tilbyde dem nogle børnekostumer, de havde forestillet sig.

Når det drejer sig om børnekostumer, tænker langt de fleste af os på fastelavn. Men selvom et børnekostume er købt til fastelavn, bliver det ofte benyttet senere hen. Børnekostumer hjælper barnet med at få udfoldelse for sin fantasi og kreative sans – derfor går de små også så meget op i, at børnekostumer er helt rigtige og lever op til de forestillinger, børnene har gjort sig. Der ligger faktisk en stor del individualitet i børnekostumer, hvilket hjælper barnet med at få afprøvet nogle roller. Leg drejer sig om at finde ud af, hvem man er, og hvilke roller man befinder sig godt i – og børnekostumer hjælper barnet med at få udviklet disse aspekter af deres personlighed.

 Børnekostumer er en del af barnets helt eget univers, og de kan skabe lige det, de har lyst til. Barnet sætter stemningen for legen, mens børnekostumerne er med til at få legen til at virke mere virkelig. Påklædning er en af de mest populære børnelege, af netop den grund er det jo dejligt for børnene at have et stort udvalg i børnekostumer at lege med. Fantasi er en vigtig del af barnets opvækst, da det bl.a. udvikler barnets kreative evner, men faktisk også udvikler barnets måde at tænke på. Det udfordrer barnet til at afprøve nye identiteter som en del af at finde sin egen. På en måde opmuntrer børnekostumer barnet til at udvikle deres social forståelse og bevidsthed. Det hjælper også børnene med at finde ud af, hvilke ting der interesserer dem mest. F.eks. vil det være oplagt med børnekostumer, der ligner dyr, til barnet som er den helt store dyreelsker. Der er i vores samling af børnekostumer også fantasivæsner som enhjørninger, monstre og drager. Vi har også søde dyremasker til børn i vores sortiment.

 Derudover har vi i vores sortiment af børnekostumer masser af prinsessekjoler mm. til små piger. Hvis man er på udkig efter noget til en dreng, er der et stort udvalg af børnekostumer tilpasset til drenge. Det gælder alt fra astronaut til pirater og superhelte.

 Kostumer til børn er en vigtig del af vores varesortiment – se nærmere på varerne her på siden eller brug søgefunktionen øverst til højre.