Falsk skæg 

Har du nogensinde undret dig over, hvordan du ville se ud med overskæg? Kunne du godt tænke dig et rigtigt fuldskæg, men den slags tager ALT for lang tid om at gro ud? Kunne du godt tænke dig at rende rundt som Gandalf for en aften? Vi har alle typer falsk skæg, som du kunne få behov for - og de findes i forskellige længder og farver. Alt hvad du skal gøre er, at beslutte dig for hvilket eller hvilke skæg du simpelthen må eje! Kig vores sortiment igennem for at finde det falske skæg, som vil passe allerbedst til dig.

-41%
29,00
49,00
Du sparer: 20,00

Falsk skæg

Skæg! Intet giver attitude som falsk skæg! En ægte stjerne fra både 70’erne og 80’erne havde et rigtigt overskæg! Det viste at man var sej, og at man var rå. Hvis folk overvejede at lægge sig ud med dig, var alt, hvad de skulle gøre for at ombestemme sig at kigge på din fantastiske ansigtbehåring – hvorefter de ville lave et taktisk tilbagetog. Men selv om det var på mode dengang, at have en kæmpe skovsnegl lige over læben, er det ikke sikkert, at det er den type skæg,du ønsker at føre dig frem med til hverdag. Selvom skæg stadig er populært idag, er moden en lidt anden end dengang. Men hvis du får brug for en imponerende mustache, har vi et rigtig godt udvalg af dem her på siden.

Hvis man gerne vil klædes ud som troldmand, guldgraver, hulemand eller en mand strandet på en øde ø, får man brug for et langt flot – men måske lidt ukæmmet – skæg. Vi har mange rigtig lange falske fuldskæg her på siden, som er lige til at tage af og på. De findes i forskellige farver og længder, og vores sortiment er stort. Derfor er vi sikre på, at du sagtens kan finde det falske skæg, som passer til dig.

Vi har også et godt udvalg af bakkenbarter, hvis du får brug for sådan nogle.

Skæg til udklædning

Nogle ting hører ganske enkelt uløseligt sammen. Det gælder fx mandeudklædninger og skæg. Hvad ville et julemandskostume fx være værd, hvis ikke man kunne købe et julemandsskæg? Og man ville sikkert ikke ligne en mexicaner uden det karakteristiske lange overskæg, som gør kostumet mere ægte og sjovt. Vi holder et stort sortiment på området for at sikre, at kunderne altid kan komme til at ligne deres udvalgte figur 100 %. Køb online i dag.