Nytårspynt

Vil du invitere til stor Nytårs fest? Skal du pynte op til nytår hjemme hos dig selv eller i et offentligt lokale, men mangler en masse flot nytårspynt? Her på siden kan du finde alt, hvad du skal bruge for at kunne pynte festligt op til nytår. Vi har et stort sortiment, der er lige til at dykke ned i og finde netop det, du skal bruge til din nytårsfest.

Nytårs tema
Nytår er en af de festligste aftener på året. Balloner, konfetti og serpentiner har rigtig vundet sit indpas, og aftenen summer af fest og glæde, mens folk ser frem til de nye år. Nytår bliver fejret med at brag, og det er ikke let for alt nytårspynten at skulle leve op til årets fantastiske afslutning med store flotte raketter. Men her på siden finder du alt, hvad du skal bruge for at gøre dine omgivelser helt perfekte til nytårs aften.

Serpentiner, bordbomber og konfetti hører nytåret til. Det er festligt og varmer op til raketternes optræden senere på aftenen. De findes i et vælg af farver og uanset, hvilket tema du har valgt for nytårs aften, kan du finde det tilbehør, som passer til. Vi har alt, hvad du skal bruge fra balloner til truthorn, der findes i livlige farver og forskellige faconer. F.eks. kan du finde balloner hos os med tal, så du kan skrive til nye år i balloner med årstallet.

Skal kransekagen være ekstra festlig, har vi fyrværkeri til kagen, som gør kransekagen til et endnu mere festligt højdepunkt på aftenen. Fyrværkeriet er også velegnet til en hvilken som helst anden kage eller is.

Af andre sjove ting har vi festlige sugerør, festlig bordpynt og farverig dekoration til at sætte direkte i desserten. Servietter og duge findes også på denne side, så du kun skal lede et sted, efter alt det du skal bruge. Det kan alt sammen findes her hos Gag.dk.