Nissehuer 

Søger du flotte og billige nissehuer, så er du kommet til det rette sted. Se vores store udvalg og find en nissehue som du synes om. Vi har den rette julehue til jule højtiden i december. Der er mange forskellige nissehuer, men de fleste er røde med hvid kant.Men i de seneste år har julehatten udviklet sig til mere spændende ting som grønne hatte med mistelten som kvast.

Vi forbinder julen med glade mennesker i julestemning, små hyggelige pakker i julesokken når vi vågner om morgenen, æbleskiver og gløgg og julepynt alle vejene. Der er da ikke noget at sige til, at vi mennesker bare synes, at julen er en smadder hyggelig tid, hvor familien samles og alt er helt perfekt. Der er da ikke noget så hyggeligt som at være forældre og lege julemanden hver søndag i advent og se hvor glade ens børn bliver, når de opdager pakken i deres julesok. Men kunne man ikke forestille sig, at alt dette ville blive lidt mere julehyggeligt, hvis der måske var nogle nissehuer involveret?

 

 

-48%
15,00
29,00
Du sparer: 14,00

Julemanden

Julemanden kommer med julegaver. Han er klædt, som i mange år, i rød jakke og bukser med hvide kanter, et hvidt skæg og en nissehue. Når I skal danse om juletræet har alle nissepiger og nissedrenge nissehuer på.

Gag.dk er seriøs omkring jul og jule hatte er ikke nogen undtagelse. Som en perfekt fuldendelse af et flot kostume eller bare for at vise man er i julehumør, har vi et stort udvalg af julehatte som du kan vælge ud fra. Hvorfor ikke tage noget julestemning med til en julefrokost med nissehuer eller hatte, lige fra nissehue til kalkunhat. Vi har en hat der passer til alle.

Her på Gag.dk finder du et stort udvalg af nissehuer til hele familien. Vi har samlet et bredt udvalg af originale, sjove og skøre nissehuer. Så tag hele familien med på udkig her i Gag’s univers og find sammen de nissehuer der passer til jer. 

Så køb din nissehue online til en god pris.

Rigtig god jul!