Jule Udklædning

Julemandskostume online

Hos Gag.dk finder du altid det helt rigtige julemandskostume. Vi har størrelserne medium (48 – 50) og large (52 – 54). Vores jule kostumer består typisk af bukser, jakke og bælte – og så kan du naturligvis købe julemandsskæg for at gøre det helt fuldendt. Vi forhandler ikke kun det traditionelle røde og hvide julemandskostume. På vores hylder finder du også anderledes jule udklædninger, prøv fx i et materiale som PVC i sort eller blåt. 

Julen er fuld af traditioner. Hver familie sin tradition. Det bliver vi især beviste om når vi danner par, at de traditioner der er i den familie vi kommer fra måske ikke er de samme som de traditioner der er i den familie vores kærste har. Men udover traditioner er julen også tiden hvor vi fester med familine, venner og arbejdskollegaer. Vi har travlt med at nå det hele, men vil heller ikke undvære noget af det. Her på siden kan du finde lidt sjove indlæg til julen.

Julefrokoster er en anden del af julen. Til julefrokosten er alle sat op til sjov og ballade. En fræk udklædning, eller blot en julemandskostume er helt på sin plads.