Duge & Bordløber 

Skal du holde en stor fest med runde borde? En hyggelig ligge fest med små borde? Skal du holde fødselsdag med et langt bord, hvor fødselaren skal sidde for bordenden? Uanset hvilken form for fest man skal holde får man brug for borde. Det betyder at man skal bruge de rigtige duge og bordløbere. Heldigvis findes de i så mange forskellige versioner at det er let at finde nogle som passer ind i netop dit tema. Her på siden finder du en masse fine duge og sjove bordløbere. Alt hvad du skal bruge for at få dit bord til at passe perfekt til lejligheden.

Billige duge og bordløbere
Når man dekorerer med stil, er der ikke kun en velvalgt dug, men også en smart bordløber, som giver det et ekstra touch. Vi har typer med fransk mønster eller vælg den mere festlige bordløber med flotte stjerner på. Placeret i midten af bordet pynter den til enhver fest. Og skulle du bekymre dig om, hvad der sker med duen i løbet af festen, kan vi tilbyde meget billige duge, så det ikke kommer til at koste mere end højst nødvendigt.

Vi har duge til et hvert tema og en hver lejlighed. Skal du holde børnefødselsdag var et pirattema måske en oplagt mulighed. Vi har de perfekte duge og bordløbere til en rigtig pirat. Dugene har fine skattekort, mens bordløberen har alt fra drabelig skrift og dødningehoveder. Hvis du skal bruge kostumer kan de findes under ”Tema Pirat”.

 

Til det vilde vesten har vi en rigtig cowboy bordløber og til Hippien har vi en bordløber med masser af farver. Vi har til nytår og til fødselsdag, uanset om du har et bestemt tema i tankerne eller ej. Du kan finde hele vores udvalg af duge og bordløbere her på siden.