Eventyr & Tegnefilm Udklædning

Eventyr er helt fantastiske, fordi det gode vinder over det onde og alle lever lykkeligt til deres dages ende. Det er det som vi alle går og ønsker os inderst inde, uanset om det handler om kærligheden, jobbet eller bare fremtiden generelt, så er det bedst når alt ender godt. Med et eventyr kostume kan du måske ikke få prinsen på den hvide hest, eller vinde over den farlige drage, men du kan få en underholdende aften, måske bruge dit eventyr kostume til noget sjovt rollespil, eller noget helt andet. Uanset hvad, så er moralen skal et eventyr kostume nok vække begejstring hos resten af gæsterne til din udklædningsfest.

Udsolgt
119,00
-53%
149,00
319,00
Du sparer: 170,00
-83%
49,00
289,00
Du sparer: 240,00
-60%
199,00
499,00
Du sparer: 300,00
-59%
49,00
119,00
Du sparer: 70,00
-83%
69,00
409,00
Du sparer: 340,00
249,00
159,00
-36%
199,00
309,00
Du sparer: 110,00
-78%
49,00
219,00
Du sparer: 170,00
-59%
69,00
169,00
Du sparer: 100,00
-21%
149,00
189,00
Du sparer: 40,00

Eventyr kostumer

Når du skal vælge hvilken type udklædning du skal bruge, så er der rigtig mange muligheder, men med hvis du vælger et eventyr kostume til din næste udklædningsfest, så kan det kun blive sjovt. Smukke prinsesser, onde feer og flaskeånder klar til at opfylde ønsker er bare et lille udvalg af hvad du har at vælge imellem af eventyr kostumer på denne side, når du skal gøre klar til en udklædningsfest, eller måske en temafest med eventyr kostumer som fokus for løjerne. Eventyr kostumer er en måde hvor fantasien kan blive virkelighed og hvor karaktererne fra forskellige myter, bøger, fabler, historier og eventyr bliver til kostumer og kommer ud for at hygge sig med hinanden til en fantastisk fest. Eventyr har rigtig mange muligheder og man kan mikse sine eventyr kostumer til festen ligeså tosset man vil. Medusa kan sagtens tage sig en drink sammen Robin Hood (bare pas på ikke at kigge direkte på hende) og de tre bjørne kan sagtens hygge sig sammen med Guldlok over en drink til en udklædningsfest. Kostumer med eventyr tema har også store muligheder for en god flirt. Hvis du er en smart prins, så kan du charmere både havfruer, feer eller måske Alice fra Eventyrland. Og en smuk rødhætte kan sagtens tiltrække mere end bare ulve. Generelt er udklædningsfester en rigtig god chance for at slippe hæmningerne og drømme dig ind i siderne på et eventyr når kostumet kommer fra et af de mange eventyr, historier og myter som vi har på denne side. Match dig selv med din kæreste, for eksempel Robin Hood og Maid Marion, Alice og den gale hattemager eller måske kom sammen i en gruppe som Troldmanden fra Oz. Måske vælger du at din eventyr fest skal været super gennemført, og rigtig kælet for detaljerne så kan du for eksempel vælge at det ikke bare skal være eventyr kostumer, men at hele festen skal passe sammen, alt fra eventyr kostumer til maden, dekorationerne og musikken, der passer til dit eventyr. Man kan med fordel lave et fantastisk te-party til en Alice i Eventyrland fest eller et rigtigt royalt galla med smukke prinsesser, onde feer, viise konger, modige riddere og elegante dronninger. Du kan for alvor gøre fantasi til virkelighed med eventyr kostumer fra denne side, fordi vores udvalg gør det muligt at vælge imellem rigtig mange forskellige eventyr kostumer fra rigtig mange forskellige fantastiske historier og eventyr.

Robin Hood Kostumer 

Røveren med bue og pil fra Sherwood Skoven der stjæler fra din rige og giver til de fattige. Èn fortælling der stammer helt tilbage fra år 1450 i England fra et manuskript og er siden da blevet fortalt igennem alt fra digte, bøger, tegneserie, tegnefilm, spillefilm og til meget andet. Det er naturligvis Robin Hood, vi taler om, der sammen med sin gode ven Lille John bekæmpede ligestillingsrettighederne mod Sheriffen af Nottingham. Her på siden har vi samlet et forskelligt udvalg af nogle af karaktererne far Robin Hood fortællingerne, hvor du kan klæde dig ud som Sheriffen af Nottingham, Maid Marion, Zenia og selvfølgelig Robin Hood. Vores Robin Hood kostumer kan fås i forskellige størrelser, så om du er barn, kvinde eller mand, så kan du finde dig et kostume her. Kig vores udvalg igennem og bestil lige præcis det kostume, der passer aller bedst til dig!

Den lille havfrue Kostumer 

Hun sidder ude på Langelinie og byder rejsende fra alverdens steder velkommen til København. Den lille havfrue er en af Danmarks største og mest besøgte turistattraktioner. Skulpturen er en gave fra Carl Jacobsen og billedhuggeren Edward Eriksen og den illustrere H.C Andersens eventyr, Den lille havfrue. Det er dog ikke kun denne kunsts skulptur, som har hyldet H.C Andersens eventyr. I 1989 udgav Walt Disney nemlig filmeventyret ”Den lille havfrue” baseret på den danske forfatters eventyr. Filmen havde præmiere i USA den 14. november 1989 og blev især et kæmpe hit hos pigerne. Synes du også at havfruer en smuk skabning og vil du gerne mærke hvordan det føles at svømme glidende gennem vandet som dem, så er du kommet til den helt rigtige side. Vi har alverdens forskellige havfrue kostumer i alle muglige tænkelige farver og du kan både finde Ariel fra Disney filmen og andre fine havfruefigurer.

Den lille Rødhætte Kostumer 

Den lille Rødhætte er et europæisk folkeeventyr, hvor man dog er usikker på i, hvilket land den har sin oprindelse. Den første trykte version er dog skrevet af den franske forfatter Charles Perrault helt tilbage i 1697. I det nordlige Europa er brødrene Grimms udgave den meste kendt. Et eventyr som er blevet fortalt i alle hjem, hvor børn har siddet med åben mund og polypper i håbet om, at den lille søde og naive Rødhætte ville klare den mod den store stygge ulv. Her på Gag.dk har vi lavet et udvalg af Rødhætte kostume, så i hjemme i stuerne kan have jeres helt egen eventyraften. Eller mangler du eller din datter det perfekte kostume til årets fastelavn, så måske Rødhætte lige er sagen? I kan i hvert fald her se vores udvalg igennem og vælge præcis det, der falder i jeres smag.