Drømmer du om at blive helt, så kan du vælge blandt de mange kostumer af helte, superhelte, ikoniske forbilleder og seje retfærdighedens forkæmpere, der er at findes på denne side. Udlev drømmen om at redde verden for en dag til din næste fest, med et af de mange helte kostumer, der er at vælge imellem.  Med helte kostumer fra gag.dk kan du blive Superman og lede efter din Lois Lane, ride imod solnedgangen som John Wayne, eller svinge med pisken som en ægte Indiana Jones. Alt det og meget mere kan lade sig gøre med et helte kostume fra gag.dk, der kan gøre dig en del af superhelte-verdenen for en dag.  

-59%
99,00
239,00
Du sparer: 140,00
-40%
179,00
299,00
Du sparer: 120,00
-63%
99,00
269,00
Du sparer: 170,00
-63%
69,00
189,00
Du sparer: 120,00
-71%
99,00
339,00
Du sparer: 240,00
Udsolgt
259,00
Udsolgt
199,00
269,00
219,00
-23%
199,00
259,00
Du sparer: 60,00
-40%
179,00
299,00
Du sparer: 120,00
Udsolgt
329,00
Udsolgt
459,00
Udsolgt
259,00

Superhelt eller superskurk?

Hvis du går med en lille heltedrøm i maven, så kan du gøre den til virkelighed med et af de mange helte kostumer som er at finde på denne side. Hos gag.dk elsker vi både superhelte og ligeledes superskurke og derfor har vi samlet helte kostumer fra ikoner, superhelte, forbilleder og smarte soldater, der alle kæmper for retfærdigheden og imod de værste skurke, onde antagonister og måske endda selveste mørkets fyrste. En helt eller superhelt er en type af fiktiv figur som er kendt for at udføre såkaldte heltegerninger og i de fleste tilfælde besidder de også en form for overmenneskelige kræfter.

Superhelte kostumer fra tegneserier, film og spil

De superhelte, ikoner og andre former for helte som man kender er som oftests blevet kendt fordi de er hovedpersonen i en tegneserie, en film eller et spil, som er blevet elsket over en længere periode. En af de mest kendte af alle superhelte som vi her på siden har foreviget med et helte kostumer er selveste Superman i hans ikoniske blå og røde kostume med det guldfarvede ”S” på brystet. Du kan selvfølgelig på gag.dk vælge at ankomme til en fantastisk kostumefest iført et smart rød, blåt og guldfarvet helte kostume uanset om du er mand eller kvinde, da vi i denne kategori både har Superman og Supergirl i sortimentet. Helte er kendt for mange ting, men noget af det, der karakteriserer helte at de kan noget som almindelige mennesker ikke kan, om det så er fantastiske overnaturlige evner, avanceret teknologi eller fantastiske færdigheder, så er helte ganske specielle fordi der er noget som de bare kan eller har til rådighed. Heltens evner varierer fra den ene til den anden, men hvis der er noget, en rigtig superhelt er kendt for, så er det hans upåklagelige moral og villighed til at ofre sig selv og sin egen sikkerhed for at tjene offentligheden og bekæmpe det onde. Grunden til at helten vælger at kæmpe imod det onde er som oftest en personlig og meget alvorlig grund, for eksempel en vis ansvarsfølelse overfor samfundet, en stærk sans for retfærdighed eller måske en personlig vendetta imod en bestemt kriminel eller bare ondskaben ligesom for eksempel Batman har i hans kamp imod mørket og de tossede kriminelle, der som oftest bliver indsat i Arkham. Det er i helte-kategorien at du kan finde helte kostumer, der ligner de iøjefaldende dragter og kostumer, der som oftest et let genkendelige, som for eksempel det helte kostume som the Flash (Lynet) eller Bananaman har på for at skjule deres hemmelige identitet. I kategorien helte finder du ikke kun superhelte kostumer fra tegneserier og film, men også helte kostumer fra historiske tidsperioder som for eksempel den romerske centurion, flotte gladiatorer, den viise filosof Sokrates, den hurtige og smarte ninja eller måske den dristige stuntman og vovehals Evel Knievel. Kombiner dit helte kostume med smart tilbehør eller en flot paryk for at gøre dit øjeblik som helt endnu mere autentisk og fantastisk. Flyv ind i drømmen med kapper, smarte skjold, dristige redninger og kampen imod det onde med et helte kostume fra gag.dk