Madpinde og kagetopper

Skal du holde fest, men mangler noget til at holde på pindemadderne? Føles din bar lidt tom, og du vil gerne gøre dine drinks mere festlige? Det er de små detaljer, som får en fest til at være noget helt særligt. Her på siden finder du alt det pynt, du skal bruge til drinks og små pindemadder for at gøre dem festlige og lettere at have med at gøre. Vi har madpinde, som er sjove, og andre der er tema inspirerede. Vi har sørget for at have et godt udvalg, så du kan finde lige nøjagtig de madpinde, du skal bruge til din fest.

Kage topper

Når man bager kager vil en kage topper pynte meget på kagen. Vi har mange kage topper så du kan let finde en som pynter lige netop din kage.

Holder man fest, så er det en nødvendighed at have rigeligt med mad og drikke til gæsterne. Det samme gælder til receptionen. Man kan gøre sig mange overvejelser om, hvad man skal servere, men det er et populært valg med små pindemadder og tapas til både receptionen eller som forret, mens gæsterne går rundt og snakker, efter de er ankommet. Hvis man har besluttet sig for pindemadder eller tapas, er det en rigtig god ide med madpicks. De sikrer, at den fine parmaskinke bliver siddende på oliven eller, at den lille sandwich ikke går fra hinanden. Derudover så kan gæsterne også tage ved madpinden, og man har derfor ikke mange forskellige mennesker, som rører ved manden. Vores madpinde findes i mange forskellige variationer.

Mad pinde gør maden flot og indbydende. Hvis du laver cupcakes skal du have madpinde i dem, så de fremstår lækre. Vi har et stort sortiment af madpinde, som alle findes her på siden.