Sport Kostumer 

Hvis du går med en lille sports stjerne i maven, så har du rig mulighed for at leve den drøm ud i livet med et sports kostume fra gag.dk. Få dine venner til at grine med et spejder kostume eller måske et sjovt gammeldags løbekostume. Kombiner muskelbrystet med en sej bokser eller måske gør klar til en homerun med vores frække baseballspiller. Cheerleader, bokser eller Amerikansk Football spiller – vi har et stort udvalg af sports kostumer til både børn, kvinder og mænd på denne side. Sport er et bredt felt og hvis der er noget du drømmer om at klæde dig ud som fra sportens verden som du ikke kan finde, så er du velkommen til at kontakte os, eller prøve søgefunktionen.

Sport kostumer

Her på siden kan du finde sports kostumer i mange forskellige versioner og typer: sjov, fræk, realistisk eller måske endda chokerende; vi har lidt for enhver smag indenfor sports kostumer til både børn og voksne. Sports udøvere har et helt specielt og meget genkendeligt look til deres forskellige sportsgrene og det er det vi har prøvet at fange med de flotte kostumer fra sport du kan finde på denne side. De fleste kan genkende en bokser eller en spejder, men de forskellige typer og sports grene vi har valgt til denne sektion er sports kostumer der har et lille ekstra twist, så det bliver endnu sjovere og opsigtsvækkende end bare at tage et par shorts og en t-shirt på og kalde sig selv løber. Med vores sports kostumer er der overhovedet ikke ingen tvivl om hvilken sport dit kostume skal ligne. Kostumerne fra sport du kan finde på denne side kommer i mange forskellige afskygninger – den strenge dommer, de kæbeknusende boksere, eller måske den sjove dykkerdragt, der med sikkerhed vækker opsigt til din næste fest og er en lidt anderledes måde at bære et sports kostume på. Træk i et smart sports kostume og kombiner det med en paryk, make-up og det helt rigtige tilbehør for at gøre din kostumefest til en fantastisk oplevelse.

Sport kostume

Chearleader, golfspiller eller bodybuilder – find et godt sport kostume til den næste fest og gør det hele mere festligt. Vi har også den klassiske sport college jakke, som vi kender fra USA og utallige film – her kan du komme til at ligne noget fra en high school film. Hvis du ønsker noget helt usædvanligt, som med sikkerhed vækker opsigt overalt, kan vi anbefale den sjove dykkerdragt, som er en lidt anderledes måde at bære sport kostume på.