Pirat Kostumer til Børn og Voksne 

Hvis der er noget pirater er kendt for så er det lovløshed, hårdkogte personligheder og en hang til store mængder af stærk rom. Sørøvere og pirater er rebelske og overhovedet ikke villige til at følge landets regler og love – hvilket giver rig mulighed for trække i et sjovt pirat kostume og komme i kontakt med dit indre barn og lege til din næste kostume fest. Find din indre pirat frem og vælg imellem de mange sørøver- og pirat kostumer, der fluks kan forvandle dig til en af de mest hårdkogte og seje pirater de syv have længe har set. Hvis der er noget du savner til at gøre din pirat til den ultimative Jack Sparrow, så prøv søgefunktionen, eller kontakt os.

Pirat kostumer

Har du altid haft en drøm at sejle de syv verdenshave tyndt og plyndre alle skibe på din vej, så har du muligheden med et fedt pirat kostume fra gag.dk. Vi har i denne sektion et kæmpestort udvalg af kostumer til pirater både til kvinder, mænd og også til børn, der vil være pirater for en dag.

Kombiner dit seje pirat kostume med noget smart udstyr og tilbehør, der kan fuldende dit kostume-look som en farlig pirat. Vi har alt hvad hjertet kan begære for en rigtig pirat, som kan sættes sammen med dit pirat kostume – en farlig og skarp klo, et sværd klar til at blive gjort blodigt i dit næste slag eller måske bare en klap for øjet er bare et lille udvalg af hvad der kan findes under pirat tilbehør som kan gøre dit pirat kostume endnu mere flot og realistisk.

Drop love og regler og gør klar til at indtage din næste temafest eller karnevallet som en pirat, der ikke stopper for nogen, som plyndrer de andre gæster, elsker stærk rom og ikke mindst er klar til et søslag til enhver tid.

Træk i et pirat kostume og find din indre Kaptajn frem, hvad enten du vil fange vreden og den hårde personlighed bag Captain James Hook (Kaptajn Klo) eller om det er Jack Sparrows frie sjæl og humoristiske sind, der tiltrækker dig mest. Uanset hvad, så kan du finde noget, der kan gøre din kostumefest helt fantastisk. Overrask dine venner med et kostume som pirat eller måske endda et spøgelses-pirat kostume til festen eller karnevallet

Pirat udklædning

Pirat kostumet er mest en mandeting – det synes nogle mennesker i hvert fald. Men her på siden handler vi også sjove pirat kostumer til kvinder. Det virker lidt mere overraskende på mange, når kvinderne også trækker i en frisk pirat udklædning og viser de andre, hvordan det også kan gøres. For at sikre, at der er noget for alle parter, har vi også kostumer til børnene, der som bekendt ofte har pirat kostumet som én af de store favoritter.