Religiøse Kostumer 

I den religiøse afdelingen har vi samlet diverse kostumer fra religion som for eksempel kostumer af nonner, præster og diverse andre indenfor kostumer fra religion. Vores udvalg indeholder rigtig mange forskellige versioner af den samme ”karakter” indenfor religion kostumer – vi har for eksempel den klassiske og virkelighedstro nonne, den frække nonne, hvor kostumet sidder stramt og viser lidt mere frem end man regner med af en sådan udklædning og vi kan endda tilbyde en sjov nonne udklædning til mænd. Det er bare et enkelt eksempel på hvor bredt udvalget af vores kostumer fra religion er. På trods af det brede udvalg kan der være noget du savner, så du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, eller forsøg dig med søgefunktionen.

 

 

Religion kostumer

 Indenfor kostumer er religion et rigtig bredt emne, men vi har forsøgt at lave et rigtig stort udpluk af de mange forskellige måder man kan benytte religion med kostumer til en kostume eller temafest. Under sektionen med religions kostumer finder du alt fra nonner og munke og til engle og djævle til at trække i som kostume og overraske (og måske endda chokere) dine venner eller kollegaer til en fed fest. Hvis du ikke bare vil iføre dig et kostume fra religion, men gerne vil være endnu mere unik og opsigtsvækkende, så prøv et kostume som selveste paven eller måske vælg en rabbiner med stort skæg og hat. Hvis du skal til tema- eller kostumefest med din kæreste eller måske bare en god ven, så har vi også et fantastisk religion kostumesæt af Adam og Eva sammen – tag et æble med til fest og overrask jeres venner med et sjovt kostume. Kig siden igennem og vælg et af vores fantastiske kostumer fra religion til din næste udklædningsfest og vi vil garantere at dine venner vil syntes det er sjovt, uanset om du vælger den klassiske præst, nonne eller munk, eller måske er din smag mere for det anderledes når det kommer til religions kostumer, så du hellere vil vælge en kirketjener, en kirkegårdsengel eller måske endda selveste dødsenglen. Med kostumer fra religion er der masser af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Nonne kostume

I den religiøse afdeling har vi samlet nonne kostumer, præsteudklædninger og diverse inden for religion udklædning. Hvis du vælger et nonne kostume her på siden, har du mulighed for at vælge den mere klassiske og virkelighedstro udgave. Men vi har også sørget for at kunne tilbyde det frække nonne kostume, som sidder stramt og viser lidt mere frem, end man regner med af en sådan udklædning. Se også andre udklædninger inden for samme tema, fx vores hvide engle.