Underkjoler & Mamelukker 

Vil du klædes ud i en traditionel tyrolerkjole? Skal du klædes ud som en saloon pige fra det vilde vesten? Måske som en can can danser fra Paris? Eller skal du have en kort, fræk stuepigekjole på? Alle disse kjoler kræver noget meget vigtigt, for at se ud som de skal – en underkjole! Her på siden finder du et godt udvalg af underkjoler og mamelukker. De passer perfekt til kjoler, der skal have et ekstra løft, og for de piger som skal løfte op i kjolen i løbet af aftenen, ser det ekstra flot ud, hvis kjolen er puffet, og man har masser af blonder at vise frem. De kan alle sammen købes her på siden, og du kan med sikkerhed finde det, som passer bedst til dit kostume.

Underkjoler og mamelukker 

Imponerende store kjoler eller korte kjoler, som skal have et ekstra løft, har behov for underkjoler eller mamelukker. Fordi vi gerne vil have, at dit kostume skal se så fantastisk ud som muligt, har vi en masse fine underkjoler, skørter og mamelukker, der vil give din kjole, det løft den fortjener. Ved mange af vores kostumer er det løftet som underkjoler og mamelukker giver, der er kendetegnet for kostumet – f.eks. tyroler kjolen. Det samme gælder kjoler fra det vilde vesten og og cancan danserne fra Paris. Derfor er de en vigtig del af din udklædning.

Underkjoler og mamelukker

Underkjole, Petticoat eller Tylskørter kært barn har mange navne. Vi har et udvalg af klassiske underkjoler og mamelukker. Se også vores store udvalg af Petticoat og tutu skørter i mange farver. Her er mulighed for at finde et skørt til at få oktoberfest kostumet til at fylde noget mere eller et tutu skørt i neon farve som selvstændig kostumedel til 80’er festen. Alt kan købes online lige her på gag.dk med levering fra dag til dag