Guirlander & vimpler

 

Med guirlander som pynt bliver den festlige begivenhed lidt mere festlig. Vi har guirlander til din fest, uanset om det er temafest, barnedåb, rund fødselsdag eller noget helt fjerde. Guirlander kan hænges op alle steder fx i loftet eller på lamper. Fordelen ved at pynte op med guirlander er, at det er super nemt at hænge op, og det får rummet til at se ekstra festligt ud. Guirlander skaber rammen om festen og sikrer en stemningsfuld atmosfære for dine gæster. Men hvilken type guirlande skal man vælge? Her er første skridt at finde ud af, hvilket tema festen skal have. 

Nogle af vores guirlander lægger op til et specifikt tema såsom skelet- og græskarguirlander til halloweenfesten eller gran- og snefnugsguirlander til julefesten. Men vi har også guirlander, hvor kun fantasien sætter grænser såsom vores smukke perleguirlander, vimpler og flag i forskellige farver eller lanterner på snor.

-24%
19,00
25,00
Du sparer: 6,00
-34%
19,00
29,00
Du sparer: 10,00
-38%
299,00
479,00
Du sparer: 180,00

Pynt hjemmet op med flotte og sjove guirlander

 

Hvem har nogensinde sagt, at guirlander behøver at være kedelige? Der er rigtig langt fra de hjemmelavede guirlander, som du måske har prøvet at sætte sammen ud af avispapir, til de luksuriøse og flotte produkter, som vi tilbyder her på siden. Ønsker du at gå tanden videre med din pynt til jul, fest eller andre glædelige lejligheder, så er det derfor os du skal ty til.

Vi har rigtig mange forskellige ting at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde det, som falder lige i din smag. Du kan for eksempel kaste din kærlighed på flotte guldglitrende guirlander, guirlander formet som klipklappere eller guirlander i krystaltema. Vi har guirlander til halloween, til børnefødselsdagen og til oktoberfesten – kun fantasien sætter grænser.

Alle vores guirlander er i utrolig høj kvalitet. Det betyder, at du kan genbruge dem op til flere gange og til flere forskellige lejligheder.