Combat soldat kostume

Klik her for at ændre denne tekst

Hold styr på tropperne til festen, i dette smarte militærpige kostume.

USA's 35. Præsident John F. Kennedy sagde engang: "Dette er en farlig og usikker verden vi lever i"- og nøj, hvor havde han bare ret! Derfor er vi også ovenud lykkelige for at du har valgt, at smutte i denne gennemførte militæruniform, således at du kan holde styr på de resterende tropper, og opretholde verdensfreden.

Dette kostume kan du ikke andet end at finde din rå attitude frem. Kostumet består af et camouflagefarvet playsuit, samt et bælte og en kasket. Playsuitet er designet med 2 faux brystlommer, 2 faux skulderstropper, og 3 bæltestropper om livet, samt en lang sort lynlås i fronten, således at du nemt kan iføre dig kostumet, og fastgøre det medfølgende bælte.

Bæltet er udstyret med en plast spænde, produceret således at den ligner rigtig metal. Bæltet kan sættes 7 takker ind, og du kan derfor nemt fastspænde det efter eget ønske. Med til sættet får du også en camouflagefarvet kasket der med en smart elastikkant passer de fleste. Du bliver med stor sandsynlighed hærens smukkeste rekrut og temafestens midtpunkt i dette gennemførte militær kostume!

Bemærk, dogtags og patronbæltet medfølger ikke, og skal derfor købes separat. Fuldend dit militær look med disse, samt ved at bruge camouflagesminke, og så er du klar til at marche til Karneval, Halloween, Sidste Skoledag eller Militær Temafesten.

Sexy soldat camouflagefarvet Jumpsuit, bælte og hat. Alt hvad du skal bruge for at se farlig og sexet ud på en gang. Du kan her på siden også finde en masse godt tilbehør - f.eks. en AK47. 

249,00
Model/varenr.: 3328864
Lager:
Billed