Find dit festtema og hold din temafest

Tema fester og arrangementer bliver mere og mere populære – og til en god tema fest hører naturligvis tema kostumer. Det er også de færreste, der ikke kan lide et flot tema kostume. At klæde sig ud er fjollet og sjovt på en helt speciel måde – og når lejligheden byder sig til at tage et tema kostume på, så gælder det om at benytte sig af den. Tema kostumer giver noget anderledes, i forhold til det tøj vi går rundt i til hverdag, hvilket gør det lettere (mere acceptabelt) at eksperimentere med både tøj og make-up. Tema kostumer er en anderledes måde at udtrykke din personlighed og skabe opmærksomhed omkring dig selv på.

F.eks. er Zombie Parade eller Zombie Walk blevet populært. Zombie Walk er en gruppe af mennesker i tema kostumer, som forestiller zombier, der f.eks. går fra bar til bar i nattelivet. Det er om noget en måde at gøre opmærksom på sig selv på, men på en sjov og underholdene måde. Det bliver positivt modtaget. Hver gang der er en ny Zombie Walk, kommer der flere mennesker klædt i zombie tema kostumer.

Ud over Zombie Walk, er der mange andre grunde til at have tema kostumer på. Det kan være alt fra Aalborg karneval, sidste skoledag til polterabend. Tema kostumer kan live din nytårs aften op, hvor du kan fordybe dig i f.eks. 20’erne – eller flere andre årtier. Måske en James Bond aften med tema kostumer, der matcher casinoer og gambling.

Hos Gag.dk har vi et stort udvalg af tema kostumer, der relaterer fra specifikke årtier til temaer som tyroler, karneval og sidste skoledag. Vores Tema kostumer henvender sig til både børn og voksne, og vi har specielle sektioner til bl.a. sidste skoledag og karneval.