Ølbong dobbelt Luksus

Klik her for at ændre denne tekst

Udsolgt

Ølbong dobbelt Luksus

Dette er den gode gamle klassiker af en tragt ølbong! - Bare dobbelt så sjov. Vil du udfordre dine venner? Nu findes den med 2 rør, som vil være helt perfekt til en battle. Det eneste der skal til for at fuldende aftenen er denne ølbong. Vil du udfordre dine venner? Nu findes den med 2 rør, som vil være helt perfekt til en battle. Det eneste der skal til for at fuldende aftenen er denne ølbong.

 

Dobbelt Tragt ølbongen er storebroderen til den klassiske med kun 1 tragt. Med denne udgave får du mulighed for at du sammen med en anden kan drikke øl sammen. Den ølbong som flere generationer flittigt har skyllet den ene øl efter den anden ned igennem. Kort sagt en legende. Med denne øl bong er du klar til at udfordre dine kammerater i hold og drikke en øl på rekord tid. I lukker for ventilerne på slangen, hælder øl i tragten og 1-2-3 åbner for ventilen. Øllet bliver hermed nærmest skudt ned i maven på Jer. Det er den legendariske 'yard of ale' konkurrence, hvor stoltheden er på spil.


En ølbong er ret simpel, men vil med sikkerhed give Jer masser af sjove og gode timer. 

 

PRODUKTINFORMATION

  • 1 Plastik tragt
  • 1 Fordeler kobling
  • 2 Slange, neongrøn
  • 2 Plastik kuglehane
  • Kapacitet: 2 l øl (6 øl af 33 cl)
  • Mål: 150 cm og 22 cm på det bredeste punkt

 

Tragt ølbongen hiver dig tilbage til gamle dage, hvor der ikke er ændret på forholdene, men hvor tingene er som de altid har været. En sjov og nem ølbong til festen, hvor snakken hurtigt falder over på gamle dage.

 

Med køb af denne legendariske ølbong får du en tragt med 2 kraftige lime grønne slanger og to store  plastikkuglehaner, det er simpelt og det dur! 

99,00
Model/varenr.: 123456
Lager: Ikke på lager
Billed