Kostumer til Mænd

Kostumer til mænd fra Gag.dk giver dig muligheden for en udklædning, som de fleste vil lade sig overraske af. Vores sektion med kostumer til mænd indeholder en længere række produkter, som gør, at du altid kan finde lige præcis det, som du har i tankerne. Bliv tyroler, arabisk oliesheik og oplev, hvordan vores kostumer til mænd overrasker omgivelserne - eller gør det lidt vildere med en udklædning som banan, hotdog m.m.  Det hele kan købes online.

Kostumer til mænd er ofte humoristiske og derfor har vi hos Gag.dk et kæmpe udvalg. Nytår, Halloween og polterabend giver alle rig mulighed til at klæde sig ud, mens det for familiefaren typisk vil være fastelavn eller karnevalet i Aalborg eller København. Hvad enten det er sjov med vennerne eller med børnene gør kostumer til mænd stemningen sjovere og mere livlig.

Kostumer vækker barnet i os alle. Det lader os slippe hvis hæmninger og opfattelser af hvad, der er rigtigt og forkert. Det er grunden til at kostumer altid vækker positiv opsigt og bringer til smil frem på læberne – eller rædsel, hvis man er i det mere uhyggelige hjørne. Særligt kostumer til mænd vækker opsigt da de ofte er mere fjollede og sjove end gennemsnittet. Hvor kvinder måske mere er optaget af at se tiltrækkende ud og børn imiterer deres helte og drømme, har kostumer til mænd det med at bring et sandt barn frem i bæreren af kostumet. Men selvom de altid bringer en hvis mængde humor med sig, findes der kostumer til forskellige lejligheder.

Er man en familiefar, hvis børn synes det kunne være sjovt at man var klædt ud sammen med dem, kan far ifører sig alt fra bananer i pyjamas til diverse dyr. Disse kostumer til mænd vil sikkert bringe et smil frem på de mindstes læber, og nyde at deres far er tilstede i deres univers et par timer.

Er det en selv eller kammeraten, der skal giftes, kan det altid live en polterabend op med nogle sjove kostumer til mænd. Særligt hvis man udfordre personens maskulinitet og venskabeligt ”tvinger” ham i et diva kostume med barm og paryk. En kort tyrolerkjoler og en paryk med fletninger kan sikkert bringe et smil frem hos mange, og hvis oplevelsen samtidig sluges med nogle kolde øl, bliver det en sjov aften. Hos Gag.dk har vi mange sjove og pjattede kostumer til mænd, der passer netop til denne anledning.

Hvis det er det mere uhyggelige man ønsker at blive klædt ud som er der masser a muligheder. Halloween er så småt begyndt at vise sig i Danmark og for de voksne betyder det fester med uhyggelige temaer. Ellers er der et andet koncept, der så småt er begyndt at brede sig i Danmark – Zombie Walk! Konceptet er i og for sig ret enkelt. Klæd dig ud som en zombie med en masse andre mennesker og så gå fra bar til bar i samlet flok.

Uanset formålet og lejligheden har vi hos Gag.dk man festlige kostumer til mænd.