Indianer Kostumer til Børn og Voksne

Udklædningsfester er en fantastisk mulighed for i en kort periode at gå i en andens persons sko, og i dette tilfælde er det mokkasiner. Gag.dk har på denne side et stort udvalg af Indianer kostumer til både kvinder, mænd og børn, der vil benytte kostumefesten til at iklæde sig et indianer kostume og drømme sig tilbage til tipier, bison okser, fredspiber, ildvand og fjerprydelser i det vilde westen. Kombiner dit indianer kostume med noget fantastisk tilbehør og så er du klar til at vælge dit eget indianer navn, lægge en farlig krigsmaling og øve dig i et imponerende krigsråb til din næste kostume fest. Hvis der er noget du savner, så prøv søgefunktionen eller kontakt os – vi er her for at hjælpe.

Indianer kostume

Når du skal til udklædningsfest i et indianer kostume, så kan du for en kort tid give slip på hverdagens tøjler og komme i kontakt med dit indre barn. Træk i et af de mange smarte indianer kostumer og drøm om en tid hvor Amerika stadig var vild og frodig og hvor omverdenen var fuld af fantastiske opdagelser og hvor bison okser løb rundt i flokke på store åbne pladser. Det var indianeren som levede tæt med og ad naturen og det er den følelse du kan leve ud med et af vores originale og flotte indianer kostumer du kan finde på denne side.

Amerikansk historie er altid blevet set på med respekt og forundring, netop fordi det skete utroligt meget over en kort periode. Det er en tid, der er blevet genoplevet og fejret af diverse medier rigtig mange gange. Både tv, film, tegneserier og bøger har haft deres egen version af hvad en indianer, en nybygger eller en cowboy var og hvordan de første ”blegansigter” oplevede Amerika, hvordan det vilde vesten så ud og hvordan udviklingen var i de forskellige krige. Uanset om tankerne bliver ledt hen imod Lucky Luke, Den Sidste Mohikaner, eller Danser med Ulve, så kan man ikke være i tvivl om at indianeren har spillet en utrolig stor rolle.

Med et indianer kostume kan du leve dig tilbage til en tid hvor naturen og verden omkring dig var ny og utæmmet, hvor en bue og pile var det eneste man havde brug for til at overleve ud over sin trofaste hest. Det var en periode hvor medicinmanden var den mest respekterede af alle i stammen og hvor høvdingens datter var smukkere end den smukkeste solnedgang.

Iklæd dig et af de flotte indianer kostumer fra denne side og lev dig ind i livet med stammen og i drengelegen med cowboys imod indianere.