Indianer Kostumer og Udklædning

Er du på udkig efter et flot og billige Indianer kostumer, er du kommet det helt rigtige sted hen. Tema fester er en fantastisk mulighed for i en kort periode at gå i en andens persons sko, og i dette tilfælde er det mokkasiner. Gag.dk har på denne side et stort udvalg af Indianer udklædning til både kvinder, mænd og børn, der vil benytte kostumefesten til at iklæde sig et indianertøj og drømme sig tilbage til tipier, bison okser, fredspiber, ildvand og fjerprydelser i det vilde westen. Kombiner dit indianer kostume med noget fantastisk tilbehør og så er du klar til at vælge dit eget indianer navn, lægge en farlig krigsmaling og øve dig i sige ug ug til din næste kostume fest. Hvis der er noget du savner, så prøv søgefunktionen eller kontakt os – vi er her for at hjælpe.

Indianer Udklædning

Når du skal til udklædningsfest i et indianer kostume, så kan du for en kort tid give slip på hverdagens tøjler og komme i kontakt med dit indre barn. Træk i et af de mange smarte indianer kostumer og drøm om en tid hvor Amerika stadig var vild og frodig og hvor omverdenen var fuld af fantastiske opdagelser og hvor bison okser løb rundt i flokke på store åbne pladser. Det var indianeren som levede tæt med og ad naturen og det er den følelse du kan leve ud med et af vores originale og flotte indianer kostumer du kan finde på denne side. Amerikansk historie er altid blevet set på med respekt og forundring, netop fordi det skete utroligt meget over en kort periode. Det er en tid, der er blevet genoplevet og fejret af diverse medier rigtig mange gange. Både tv, film, tegneserier og bøger har haft deres egen version af hvad en indianer, en nybygger eller en cowboy var og hvordan de første ”blegansigter” oplevede Amerika, hvordan det vilde vesten så ud og hvordan udviklingen var i de forskellige krige. Uanset om tankerne bliver ledt hen imod Lucky Luke, Den Sidste Mohikaner, eller Pocahontas, så kan man ikke være i tvivl om at indianeren har spillet en utrolig stor rolle. Med et indianer kostume kan du leve dig tilbage til en tid hvor naturen og verden omkring dig var ny og utæmmet, hvor bue og pil var det eneste man havde brug for til at overleve ud over sin trofaste hest. Det var en periode hvor medicinmanden var den mest respekterede af alle i stammen og hvor høvdingens datter var smukkere end den smukkeste solnedgang.

Indianer Udklædning til mange lejligheder

Indianerkostumerne er nogle af de klassiske kostumer, og de kan derfor bruges til en lang række forskellige lejligheder. Det kan selvfølgelig være de oplagte som fastelavn eller Halloween, hvor du skal klædes ud. Du kan dog også bruge dem som udklædning til et teaterstykke, hvor publikum helt sikkert vil blive imponerede over de detaljerede dragter. Kvinder har en indianer kjole på og fjer i håret. En mand har en top og bukser i læderlook med frynser, og fjer på hovedet, Så kan han ride ud på prærien i solnedgangen som om det var en western. Børn, der gerne vil lege indianere, vil elske at have et af vores flotte og seje indianerkostumer på. Det vil virkelig gøre, at de kan leve sig ind i legen, når de går på jagt eller overfalder hinanden. Iklæd dig et af de flotte indianer kostumer fra denne side og lev dig ind i livet med stammen og i drengelegen med cowboys imod indianere. 

Indianerkostume til alle aldre og stile

 At vælge indianeren til dit kostume er et klassisk og godt valg. Indianermotivet er genkendeligt, og alle vil vide hvad du er klædt ud som. Samtidig kan det varieres i en uendelighed, og du behøver derfor ikke at være bange for at dukke op i det præcis samme kostume som en masse andre til samme fest eller selskab. Det er muligt at få indianerkostumer til både mænd, kvinder og børn. For de voksne er design og snit meget varierende, og du kan således både kaste dig ud i en mere udfordrende og letpåklædt indianer eller et mere sjovt og tegneseri