Sæbebobler Hjerte hvid

Klik her for at ændre denne tekst

Bryllups sæbebobler hjerte

Fin slank plastflaske med hjerte i toppen. Pust sæbebobler over brudeparret efter vielsen - bruges i stedet for ris ved kirke og / eller brudevals. Der bliver altid en god stemning med sæbebobler! Sæt nogle flasker frem på børnebordet og lad børnene have det sjovt med at blæse bobler til sent ud på aftenen, det kommer de helt sikkert til at synes er sjovt. Tjeck vores sæbebobler til brylluppet ud nedenfor.

 

1 stk. sæbeboble flaske med hjerte, - OBS ! vær opmærksom på at der pustes almindelige små runde sæbebobler.

 

Sæbebobler bryllup

Når brudeparret kommer ud af kirken efter at have sagt ja til at dele livet til døden dem skiller, har der i dnamrk været en lang tradition med at kaste ris over brudeparret. Drop risene denne gang, vælg hellere at blæse sæbeboble på de nygifte! Sæbeboblerne varer meget længere, skader absolut ikke fuglene og i slipper for at bruge tid på at ryde op efter riskasteriet.

 

Her hos os finder du søde sæbebobler til brylluppet som I kan puste på brudeparret når de kommer ud af kirken, når de har skåret et stort stykke af bryllupskagen, eller når de danser deres første dans. Vi har flotte sæbebobler til brylluppet formet som champageneglas eller med hjerter på, perfekt til bryllupsfejringen. I kommer til at få de flotteste billeder som nygifte når i står på kirketrappen og kysser med mange sæbebobler svævende omkring jer.

3,50
  • Køb 24 eller flere til 3,15 pr stk.
Model/varenr.: 70BMH48-008
Lager: Ikke på lager
Billed