50'er tøj

50'erne var et fantastisk årti både indenfor mode, film og musik. 50'erne er kendt for mange ting, ikke mindst for rock and roll, James Dean, Doo Wop musik og TV'ets gyldne tidsalder hvor der var flere, der så fjernsyn end der lyttede til radioen eller gik i biografen. Her på siden kan du drømme dig tilbage til en tid med brylcreme og anderumpe, starten på Fender Stratocaster guitaren, Cary Grant, Teddy Boy stilen, læderjakker og kjoler med store A-line skørter.

 

 

50'er kjoler, og kostumer til mænd

Få et flot 50'er kostume til festen og kom til at ligne én af personerne fra Grease. Med et fuldstændigt autentisk Grease kostume kan du ligne Sandy eller Danny eller én af de andre fra filmen. Når du vælger et 50'er kostume hos Gag.dk, får du en længere række valgmuligheder, så du er sikker på at kunne vælge lige det, som du havde tænkt dig. Bestil et kostume i dag og få varen leveret lige til døren med vores sikre nethandel.

Det var årtiet hvor Elvis tordnede frem og tog verden med storm - ikke bare i radioen, men også på tv og i film. Hans dristige dansetrin, charmende personlighed, unikke sound og gode udseende gjorde ham til en legende i hele hans karriere, men især i 50'erne.

Det var i 50'erne hvor Norma Jeane Baker blev til Marilyn Monroe og charmerede sig ind i verdens hjerter med et par dybe blå øjne, et fantastisk smil og ikke mindst et par flotte ben, der blev blottet, da den klassiske hvide kjole blev fanget af luften fra en ventilationsskakt.

50'erne var præget af en kultur, der var ved at komme sig over anden verdenskrig, hvor forstæderne begyndte at udvikle sig til det vi kender i dag og hvor pastelfarverne, polkaprikkerne og Poodle skirts havde deres storhedstid.

Verdensbefolkningen var besatte af masser af hestekræfter og bil-magasiner, ikke-mindst fordi biler begyndte at blive alle-mands eje i 50'erne og i samme periode blev større og mere imponerende, især i USA hvor Detroit voksede som bilproducerende by og hvor Cadillac, Chrystler og Hotrods var det helt store.

Med et flot kostume, der er inspireret af 50'erne kan du komme til at ligne én af personerne fra Grease, klæde dig som Marilyn Monroe eller charmere dine omgivelser som en Teddy Boy.

Med et fuldstændigt autentisk Grease kostume kan du ligne enten søde Sandy, seje Danny eller måske én af de andre karakterer fra Grease filmen. Vi har jakkerne fra begge grupper i Grease, så du og dine venner kan enten dukke op som de cool piger fra Pink Ladies eller som de seje T-birds gutter.

Når du vælger et kostume fra 50'erne hos Gag.dk, får du en lang række valgmuligheder, så du er sikker på at kunne vælge lige det, som du havde tænkt dig. Bestil dit kostume i dag og få varen leveret lige til døren med vores sikre nethandel.

 Så piger, træk i sokletter sammen med stiletter og drenge, put noget brylcreme i håret til en fed fest med tema som i 50'erne.