Zombie masker 

Nu bliver det altså en smule uhyggeligt. Har du også hørt om zombierne, som er afdøde personer der bliver genoplivet uden bevidsthed?

 

En zombie er en krop uden sjæl, det vil sige et menneske som ikke ved hvad han foretager sig overhovedet. Han kendetegnes ved hans slørede øjne en meget ret og stiv gangart og så taler han rimelig snøvlet. Zombier er især kendt inden for voodoo verdenen. Her mener man, at man kan betale en troldmand til at forvandle fjenden til en zombie. Dette sker ved, at troldmanden sprøjter gift ind i mennesket og denne gift fører så til en dødlignende tilstand hvor man her efter begraver mennesket, som efterfølgende genoplives til en zombie.

 

Så er halloween lige om hjørnet og skal du ud og lave ballade med kammeraterne og få hele nabolaget til at ryste lidt i bukserne, så er vores udvalg af zombie masker en helt perfekt mulighed til jer. Her på Gag.dk har vi alverdens zombie masker. Så tag dine venner med på et udkig her på siden og find sammen de mest uhyggeligt zombie masker til jeres halloween aften.

 

Rigtig god fornøjelse!