World Of Warcraft Masker

World of Warcraft er et af de mest populære spil i verden. Det bliver spillet af millioner af mennesker hver eneste dag, og med en kommende film som skulle være påbegyndt her i 2014, kan det slet ikke undgås, at World of Warcraft er et tema til en kostumefest, men der er mange andre lejligheder, hvor det er aktuelt at klæde sig ud som en af de mange seje og farverige figurer i spillet.  

World of Warcraft Masker

Blizzcon afholdes verden over, hvor der præsenteres nyheder i spillet m.m. Her kommer folk fra hele verden ofte udklædte, som den figur fra spillet der enten matcher deres yndlingspiller, eller måske fordi man synes denne figur er den sejeste. Her udvælges der flere kostumer blandt de flotteste. For at fuldende disse kostumer, som folk har gjort utroligt meget ud af, bærer mange masker.  

Skal du til kostumefest eller andre sammenhænge, hvor udklædning i forbindelse med World of Warcraft er aktuel, og vil du gerne klædes ud som din yndlingsfigur fra World of Warcraft, skulle du kigge på Gag.dk, før du begynder på dit kostume. Der er den sejeste Tauren maske med fletninger og skæg, som vil matche både shamaner, druids m.m., så vælg dit kostume alt efter hvilken Tauren, du vil klædes ud som, masken vil være prikken over i'et, og du vil helt sikkert se totalt sej ud - mulighederne er mange. Synes du bedre om at være orc ' the greenskins'  måske en barsk warrior eller hunter, kan du få en maske, der passer perfekt, vil du være en anden f. eks. shaman, kan kostumet bare ændres, så man fremstår som dette.

Der fås også en flot undead maske i et barsk udseende med spiky hair og læder remme hen over ansigtet, den kan give et hvert warlock kostume det bedste præg. Undeads kan jo ligesom de andre racer være flere forskellige ting, så du bestemmer selv ud fra selve kostumet, hvad du vil fremstå som, men med World of Warcraft maskerne og det rette kostume kommer du helt sikkert til at se sej ud.

Her hos Gag.dk finder du også våben til din Tauren, Orc eller Undead.