Uniform Kostume 

Udklædning er mange ting, men en genre, der altid er meget populær til karneval og andre kostumefest er uniform kostumet. Denne sektion bugner af friske, frække og vellignende uniform kostumer, som hurtigt kan forvandle dig til pilot, sygeplejerske, flåde officer og meget andet. Vores uniform kostumer er lavet i et stort udvalg af varianter og typer indenfor mange felter i både maskuline og feminine versioner. På den måde finder begge køn nemt frem til et flot kostume, der kan give dem en forvandling til en smart eller fræk karakter i uniform. Army kostumer, en fræk hushjælp, astronauten, brandmanden, eller måske en smart hjemmeværns mand er bare lidt af det store udvalg, der er at finde i denne sektion. Hvis der er noget du ikke kan finde, så prøv søgefunktionen, eller måske kontakt os efter dit helt unikke uniforms kostume.

Uniform kostume

 

Hvis der er noget, der er let at genkende, så er det uniformer fra de mange forskellige spændende erhverv, der findes i denne kategori. Hvis du gerne vil have et kostume, hvor der slet ikke skal være nogen tvivl om hvad du er klædt ud som, så er uniform kostumet et rigtig godt valg. For mange mænd og kvinder, så er uniformer meget tiltrækkende, så hvis du er single og leder efter en fræk date, eller måske bare vil se ekstra lækker ud for din kæreste, så kan du trække i et smart uniform kostume og træde ind i en helt anden rolle, end den du normalt ville vælge til en kostumefest eller et karneval. Uniform kostumet er som kategori lidt alvorlig, men det behøver din fest ikke at blive. Det er sjovt at klæde sig ud i uniform kostumer fordi det giver dig rigtig mange muligheder. Vores kostumer strækker sig over rigtig mange forskellige erhverv – alt fra en almindelig politibetjent og til et medlem af de seje S.W.A.T. eller måske fra stewardessen og flykaptajnen

 

Slå dig løs i et smart army kostume, en sexet russisk spion eller måske som en smuk stewardesse eller luftkaptajnen. Vi har brandmænd, matroser og endda den frække lærerinde, der er klar til at give dig et klap over fingrene med en lineal. Hvis du elsker Top Gun, så kan du finde mange forskellige kostume uniformer så du enten kan blive Tom Cruise for en dag, eller måske drømme om at finde din egen Maverick. Uanset hvad, så kan du finde et fedt udvalg af uniform kostumer på denne side.

Hvis du gerne vil se et udvalg af tilbehør som kan gøre dit uniform kostume endnu mere unikt og realistisk så se mere under ”Tema tilbehør uniformer”.