Tilbehør til Verden rundt kostumer

Der er ingen regler for, hvad man kan og ikke kan klæde sig ud som. Det er rigtigt sjovt at få inspiration fra hele verden og fra forskellige kulturer. De har alle sammen noget helt specielt, der ofte bliver fremhævet som værende noget unikt ved netop deres kultur. Derfor er det også sjovt, at blive klædt ud som noget fra en anden kultur. I vores sortiment ”Tilbehør Verden rundt” vil du kunne finde lidt af hvert fra forskellige kulturer.

Verden rundt, tag til frankrig, England, mexico, østen eller lige hvor du ønsker her finder du mange forskellige tilbehørs ting som kan hjælpe dig med at kommme i den rette stemning. 

Tilbehør Verden rundt

Det er altid sjovt at klæde sig ud, og der kommer stadigt flere og flere lejligheder til at klæde sig ud. Det kan f.eks. være tema fester. Når man nu skal klæde sig ud, kan det være sjovt at lade sig inspirere af andre lande og kulturer. Derfor har vi et stort udvalg af tilbehør til Verden rundt.

Vores kategori Tilbehør til Verden rundt tager dig til flere forskellige verdensdele. Første stop er det gamle Egypten, hvor vi har alt, hvad en Farao og egyptisk dronning skal bruge. Bl.a. har vi flere forskellige former for smukke hovedbeklædninger, der vil få dig til at ligne de store Egyptiske dronninger som Cleopatra og Nefertari. Der er naturligvis både sko og smykker, som passer perfekt til hovedbeklædningen. Til den mandlige Farao fås en flot hovedbeklædning, der til forveksling ligner Tutankhamon, og naturligvis en masse smykker som matcher.

Vores rejse tager os også til Sydamerika, hvor vi har både maracas og sombreroer – og ikke mindst skæg! Alt hvad du skal bruge til at ligne en ægte mexicaner fra en cowboy film. Du kan også finde ting til Cowboys på Gag.dk.

Når vi nu er ved Cowboys, så er der også indianere. Du kan under denne kategori ”Tilbehør Verden rundt” og ”Tilbehør Indianer” finde alt muligt sjovt udstyr til indianere.

Skal du ligne en fra Kina, har vi fine hatte, parykker og skæg og til kvinderne fine vifter.

Vores sidste stop er i Europa, hvor der er ting og sager fra de forskellig lande. Det kan både være fra Frankrig, hvor vi har hvidløgskranse og traditionelle hatte. Ligeledes er der tyrolske hatte mm. Fra det gamle Rom har vi romer brynjer og sandaler.

Hvis du gerne vil have et fuldendt kostume, kan du se mere under vores kategori ”Tema Verden rundt”.