Tilbehør til Uniformer

Der er meget udklædning, som drejer sig om uniformer. Uniformer er et godt valg, fordi det er let at se, hvad du er klædt ud som – og så er der også mænge mænd og kvinder, som synes uniformer er tiltrækkende. Men hvis du skal klædes ud, så får du det meste ud af det, hvis du også har det rette til uniformerne. På denne side har vi sørget for at give dig det bedste udvalg af tilbehør til uniformer, så du kan få et rigtigt godt kostume og se fantastisk ud.

Uniformer har altid haft noget tiltrækkende over sig. Men uniformen gør det ikke alene her kan du finde hatten eller våbnet som fuldender udklædningen.

Tilbehør uniformer

Det er sjovt at klæde sig ud i uniformer – særligt fordi der er så mange muligheder. Det kan være alt fra et erhverv til et… tvivlsomt ”erhverv” som f.eks. kriminel. Vi har en masse flotte kostumer, men de fleste kræver det rette tilbehør, før det ligner den rigtige uniform. I vores sektion tilbehør uniformer finder du alt, hvad du skal bruge.

Vores tilbehør strækker sig over mange erhverv. Det kan være alt fra en almindelig betjent til et hardcore medlem af S.W.A.T. Vi har pynt og udstyr til begge – og naturligvis et udvalg af våben at vælge imellem. Det kan f.eks. være et håndvåben og en knippel til en politibetjent eller et stort gevær – med ekstra ammunition – til den seje S.W.A.T. kyndige eller militærmanden. Hvis der ikke skal skydes, har vi også stænger af dynamit, der snildt kan bruges. Det vil blot se ekstra truende ud sammen med resten af dit kostume. Dynamitten ville også egne sig til Cowboy’s. Du kan læse mere om Cowboys under kategorien Tema Cowboy. Til militærmanden tilbyder vi både udstyr til en nutidens officer eller en fra gamle dage. Alle helte bliver dækket her – og vi har tilbehøret til deres uniformer.

Til kvinder har vi naturligvis også masser af accessoires i ”Tilbehør Uniformer”. Vi har f.eks. en masse ting til den sexede sygeplejeske som høje hæle – hvis du ønsker mere tilbehør kan det findes under ”Tilbehør sygehusverden”. Ellers har vi også fine sko til mange af de andre uniformer – f.eks til en sej soldater pige.

Hvis du gerne vil se selve kostumerne så se mere under ”Tema Uniformer”.