Tilbehør til Sidste skoledag

Sidste skoledag

Sidste skoledag bliver landet over fejret hvert eneste år og alle de mange elever som skal til at sige farvel til skolen, lærerne og klassekammeraterne gør klar til fest og ballade. Hos os finder du sjove tænder, båthorn og meget mere til din sidste skoledags udklædning.

99,00
39,00
29,00
Nyhed
29,00
Udsolgt
39,00
Udsolgt
29,00
29,00
-71%
29,00
99,00
Du sparer: 70,00
29,00
Udsolgt
179,00

Sidste skoledag

Solen skinner, eksamenssæsonen er slut, noterne kan pakkes væk eller smides ud og du skal aldrig tvinges igennem en kedelig time igen – kort sagt, så er sidste skoledag årets fedeste dag for de afsluttende årgange og derfor skal det selvfølgelig fejres med manér.

Sidste skoledag er dagen hvor man finder kostumer, vandpistoler, konfetti og sjovt tilbehør frem og gør klar til en masse gak og gøjl.

 Du mangler måske lige det sidste til din udklædning, eller også gider du måske ikke en fuld udklædning, men vil hellere have en masse forskellige gakkede ting på – gag.dk har lige det rigtige tilbehør til sidste skoledag, uanset om du vil have sjove falske tænder, et underholdende badge eller måske et par skægge solbriller med tekst, så har vi et kæmpe sortiment til din sidste skoledag. 

Vi har samlet et rigtig fedt udvalg af vores bedste tilbehør til sidste skoledag her på siden, så morgenmaden sammen med klasselæreren, din sidste klassefest, karamel-kastningen eller køreturen med lastbil bliver ekstra sjov og fed.

 Vores gakkede tilbehør giver lige det sidste til at gøre sidste skoledag til noget ganske særligt, som du vil huske engang i fremtiden. Sidste skoledag handler jo ikke kun om at sige farvel til den sure lærer, de trælse lektier eller de stressende eksaminer, men også om at sige farvel til den gode del af skolegangen. Du skal huske de gode tider og gøre sidste skoledag til den bedste af alle dagene du har haft i selskab med både elever og stab. Du kommer måske til at savne nogle gode venner og kammerater, en fantastisk flink rektor eller din favoritlærer, og derfor er det vigtigt at tage afsked med stil. Det er din sidste chance for at sørge for at ingen glemmer dig lige med det samme.

 Du finder her på siden de sjoveste tilføjelser til din sidste skoledags udklædning, eller måske bare en masse gags at tage på sammen med dit normale tøj eller vil sætte prikken over i'et på et ekstra fedt outfit du har valgt specielt til sidste skoledag.

 Uanset hvad, så kommer du til at overraske alle de andre på den store dag – hos gag.dk er det kun fantasien, der sætter grænser.