Tilbehør til rum kostumer 

Rumvæsner og Science Fiction er indhyllet i mystik. Liv i rummet har været centrum for film, tegneserier og bøger, og er en af de sjoveste ting at klæde sig ud som. Rumvæsner sætter ikke begrænsninger for, hvordan du kan være klædt ud, men der er naturligvis nogle faste ting, som man forbinder med liv i rummet. Vi har derfor to kategorier, der henvender sig til folks fascination, ”Tema Liv i rummet” og ”Tilbehør liv i rummet”.

Har det ikke altid være lidt spændende med livet i rummet. NASA er i hvertfald en stor turist magnet i USA. Om du skal helt ud i rummet eller bare flyve i vore almindelige atmosfære så kan du finde tilbehøret her hos GAG.DK

Tilbehør liv i rummet
Man kan lave meget sjov med temaet liv i rummet. Det er et underholdende tema, og det er sjovt at klæde sig ud som alien. I dagligdagen har man ikke så mange udenjordiske ting liggende rundt omkring, men det har vi. For at du skal få det meste ud af din temafest eller dit rumkostume, har vi samlet en masse tilbehør, der vil give dig alt, hvad du skal bruge.

Hvis du gerne vil have en ”first contact” situation, fås der både ting til rumvæsnet, men også til menneskene det møder. Hvad med en astronauthjelm eller en typisk flyverhjelm fra gamle dage. Du kan komme til at ligne en ægte pilot, der er forsvundet i bermuda trekanten for mange år siden – muligvis kidnappet af rumvæsner.

Til dekoration af et liv i rummet tema har vi mange små alien dukker, som kan blive placeret rundt omkring i rummet. De kan overvåge dine gæster, eller børnene kan lege med dem. Vi har også små rumvæsen halskæder under ”tilbehør liv i rummet”.

De fleste, der bevæger sig ud i rummet skal bruge et våben. Så er det lige meget, om det er mennesker eller rumvæsner. Vi har naturligvis pistoler, der har et futuristisk udseende, og som også er farlige – forudsat at rumvæsnerne ikke kan tåle vand. Til dem, der gerne vil leve sig ind i Star Wars universet, har vi både single og double bladed lyssværd.