Tilbehør til Muppet Show

Hvis der er noget, der symboliserer dukker og kostumer så er det Muppet show og Sesam street. De sjove figurer har været en del af vores alles barndom, og det er sjovt at klæde sig ud som dem. Hos Gag.dk har vi mange kostumer og meget tilbehør – det samme gælder naturligvis tilbehør til Muppet show og Sesam street.

Tilbehør Muppet show
Der er mange elskede figurer i the Muppet show. Kermit, Miss Piggy, Swedish Chef, Animal og de to gamle sure mænd bringer sjove minder frem fra vores barndom. Faktisk så er Muppet show også stadig morsomt, selvom man er voksen. Det er derfor altid sjovt at blive mindet om dem, se dem og blive klædt ud som dem. Hvis man skal klædes ud, er det derfor vigtigt at få det rette tilbehør til Muppet show. Hos Gag.dk har vi fine kostumer, der kan findes under kategorien ”Tema Muppet Show”.

Et andet kært minde fra barndommen er Sesam Street. Bert, Earnie, Cookiemonster, Elmo og Big Bird er også gode minder fra barndommen. Det har været fremme i rigtig mange år og er stadig elsket af både børn og voksne. Så hvis man skal klædes ud som barn, kan det være et oplagt valg. Samtidig kan det som forældre være en sjov ide til at glæde sit barn med f.eks. til en børnefødselsdag. Det ville være en sjov oplevelse for alle deltagere og gøre dig et hit som forældre. Man kan jo eventuelt også overtale et andet familiemedlem til at tage kostumet på, hvis det ikke skal være åbenlyst for barnet, hvem der er inden i.

Du kan finde sjove ting på hele vores side også her på siden ”Tilbehør Muppet Show”.