Tilbehør til Kongelige kostumer

De fleste piger og kvinder har på et tidspunkt drømt om at være kongelig – hvad enten det var prinsesse eller dronning. Andre har måske drømt om at være en Farao eller konge. Uanset hvilken type kongelig du godt kunne tænke dig at være klædt ud som, kan du finde accessoires her på ”Tilbehør lidt kongeligt” siden. Vi har alt, der skal til, for at du kan ligne en ægte royal.

Er der noget flottere eller mere romantsk en en prinsesse. Find her tilbehøret hvis du gerne vil være kongelig for en aften.

Tilbehør lidt kongeligt
Der skal flere ting til for at ligne en ægte royal. Derfor har vi hos Gag.dk lavet kategorien ”tilbehør lidt kongeligt”, der opfylder alle de krav en royal nu måtte have.

Vi har f.eks. mange flotte kroner i forskellige størrelser, som er glamourøse og funklende. Derudover findes der af royal hovedbeklædning også en flot hat til en ægte Farao. Så hvad enten du ønsker at være en kongelig fra Europa eller Egypten, har du muligheden her. Skal du bruge en garder eller ti til at beskytte dig og dit slot, er der også garder hatte, som ser flotte og autentiske ud. Hvis det kommer til kamp, er der naturligvis også sværd, som passer til både konger, prinser og vagter. Vores royale våben kan alle findes herunder ”Tilbehør lidt kongeligt”.

Ud over kroner og anden hovedbeklædning, er der også andet tilbehør, som er vigtigt i forhold til at se rigtig kongelig ud. F.eks. har vi til en dronning eller prinsesse flotte handsker, der er elegante, lange og feminine. Derudover kan du også få nogle korte fine handsker med blonder, så du har et udvalg af handsker, der passer til din royale kjole.

Vi har naturligvis meget andet tilbehør, som passer til de kongelige. F.eks. findes der et scepter og store juveler til hænderne. Ligeledes har vi en masse sko fra Askepotsko til sko med flotte høje hæle. Til herrerne fås spænder, som kan pynte skoene og få dem til at ligne rigtige royale sko. Alt sammen findes under ”Tilbehør lidt kongeligt”.