Tilbehør til J-dag 

J-dag!!! Hvert år har vi gået og ventet i evigheder på at få årets første juleøl. J-dag fylder gaderne og værtshuse med glade mennesker, der alle har en ting til fælles – værdsættelse af en god julebryg! Det er en dag, der skal fejres. Derfor kommer folk også gerne udklædte. Til at hjælpe med at holde humøret højt har vi en masse tilbehør til J-dag! Find alt det tilbehør du skal bruge for at gøre en sjov aften endnu sjovere.

J-dag er når juleøllen kommer. Vi venter og venter å at den skal blive frigivet og når det sker skal vi feste. Find dit J-dags tilbehør her hos gag.dk

Tilbehør J-dag
Der er noget utroligt glædeligt og meget dansk over J-dag. Vi fejrer, at en sæson øl kommer på gaden med større begejstring end de fleste helligdage. Vi klæder os gerne ud til begivenheden, og hele aftenen drejer sig om at hygge sig og have en fantastisk sjov aften – og selvfølgelig få gennemtestet at årets bryg lever op til standarten fra de forrige år. Når man har besluttet sig for at klæde sig ud til lejligheden, gælder det om at finde det rette tilbehør, så kostumet kan være komplet. Under vores kategori ”Tilbehør J-dag” finder du alt, hvad du skal bruge til at gøre dagen ekstra sjov.

For at du skal passe rigtig ind på J-dag, har vi alt fra sjove nissehuer til handsker. Vores nissehuer findes i forskellige længder, og enkelte modeller er også meget feminine. De findes i enkle og mere pyntede udgaver. Bl.a. med hjerter og plys stof. Vi har også handsker, der vil passe fortræffeligt sammen med huerne. Vi har bl.a. lange handsker til kvinder, som er julerøde og har en flot plyskant af hvidt stof. Til herrerne har vi et helt julemandssæt, der har både hue, skæg og smarte solbriller. Ønsker man yderligere detaljer til sit julemandssæt, har vi også nogle fine øjenbryn, som vil få dig til at se endnu hyggeligere ud – og ligne en rigtig julemand. Måske kan det lede til, at nogen giver dig en gratis julebryg for dit hårde arbejde.

Vi har meget forskelligt tilbehør til J-dag, som alt sammen findes på denne side. Må årets julebryg smage dig!