Tilbehør til Historiske kostumer 

Der er mange imponerende og karismatiske figurer i historien. De historiske figurer har gjort indtryk på verden, hvilket er grunden til, at de huskes i dag. Det kan være personer specifikt eller anonyme personer – f.eks. en ridder. Det er sjovt at klæde sig ud som folk fra før i tiden, hvad enten det er en bestemt person eller bare påklædning inspireret af en periode. Vi har kostumer til både specifikke og uspecifikke historiske figurer. Men naturligvis hører der også det rette tilbehør til historie – f.eks. Robin Hood’s hat.

Vores historie i Danmark er lang og med mange forskellige periode gennem tiden. Verden historie er lige så lang og det giver os mulighed for at udklæde os Cavemænd og kvinder, borg herre eller frue fra middelalderen måske endda de 3 musketerer.

Tilbehør Historie
Historien har en hvis charme – hvad enten det er bestemte personener man er fascineret af eller en periode. Som små har de fleste af os drømt os tilbage i tiden klædt ud som riddere og prinsesser. Da vi blev lidt ældre, var det måske Egypten, vi fandt fascinerende. Fordi mange finder historie fascinerende – i hvert fald dele af den – er det også ofte et godt udklædningsvalg. Når man skal klædes ud, gælder det også om at finde det rette tilbehør til historie.

Vi har tilbehør til flere historiske perioder og lande. Bl.a. har vi flotte Egyptiske hovedbeklædninger, så du kan ligne en ægte farao eller den smukke Cleopatra. Herudover har vi også sko undertilbehør historie, der passer perfekt til et Cleopatra kostume.

Til den græske historie og mytologi har vi alt fra sandaler til parykker. Til mændene har vi hjelme, sværd og skolde, der bliver båret af enhver spartaner med respekt for sig selv.

Til engelske riddere har vi en masse tilbehør, som vil få dig til at se fantastisk ud. Vi har bl.a. fine skjolde og sværd, der vil være en ridder værdig.

Ønsker du tilbehør til en specifik periode i historien - som f.eks. 20’erne – har vi også tilbehør inddelt efter årtier i det 20ende århundrede.

Mulighederne er mange i vores tilbehør historie sektion. Vi har alt fra Robin Hood, Merlin til figurer fra græsk mytologi. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så hold gerne øje med vores side.

Du kan købe dit historiske kostume hos Gag.dk.