Tilbehør til Flintstone Kostumer 

Yabadabadooh! Det er det eneste udbrud af lykke, der skal til for, at man ser stenaldermænd i pelsklæder og med knogler i håret. Den elskede tegnefilm har været kendt i årtier og er stadig elsket af børn og husket af voksne. Det bringer et smil frem på læberne at mindes tegneserien, og man vil jo gerne have samme effekt, når man har besluttet sig for at blive klædt ud som dem. Her på siden vil du finde en masse godt tilbehør til Flintstones, men vi kunne beklageligvis ikke fremskaffe en dinosaur. Til gengæld har vi køller og stenaldersmykker, der bæres af enhver huleboer med respekt for sig selv.

Fred og Wilma Flintstone er tegneserie figurer af en moderne cavemand eller huleborer. Tilbehør til hulefolket kan du finde hos gag.dk.

Tilbehør Flintstones
Der er noget særligt over Flintstones. Det primitive kombineret med Storm P. lignende opfindelser, der minder om vores moderne teknologi. Det bringer et smil frem på læberne, når man ser en gris brugt som affaldskværn eller en lille fugl, der flyver ud af en fjernbetjening og hen for at skifte kanal på tv’et. Det er den finurlighed og glæde, man ønsker at sprede, når man vælger at klæde sig ud som en figur fra Flintstones.

En stor del af det at være klædt ud som en huleboer er naturligvis tøjet, men tilbehør til Flintstones spiller også en rolle. Wilma ville ikke se rigtig ud uden den store halskæde omkring sin hals eller Flisbet med et knogle i sit hår, der til forveksling ligner en sløjfe. Samtidig skal en rigtig huleboer også have sin helt egen kølle. Vores køller fås både af plastik og som oppustelige, så hvis der er en, der skal sættes på plads i bedste stenalderstil anbefales vores oppustelige model.

Hvis man går op i huleboer moden og bare skal have det rigtige Flintstones tilbehør, kan de sagtens findes her på vores side. Alt vores Flintstones tilbehør passer perfekt til leopard prikkede skindragter og tigerstribede kjoler.

Vi udvider hele tiden vores sortiment, og det gælder også vores kategori ”Tilbehør Flintstones”. Det har indtil videre desværre ikke lykkedes os at skaffe nogle dinosaurer. Såfremt det lykkes os, hold øje med denne side.