Tilbehør til Eventyr Kostumer

Der er rigtig mange eventyr. Både børn og voksne bliver grebet af dem. De magiske figurer, konger og prinsesser er sjove at klæde sig ud som. De virker magiske, og for både små og store piger er det fantastisk at blive klædt ud som prinsesser. Men hvis man skal klædes ud som de ikoniske figurer, skal man også have det rigtige tilbehør til eventyrkostumet. 

Tilbehør Eventyr

I eventyr er der mange elementer, som er med til at gøre historien god. I mange historier er det tilbehøret til eventyret, der gør en forskel. Snehvides æble f.eks. Det samme gælder til kostumet. Hvis du skal klædes ud som en fra et eventyr, er det godt at have det rigtige tilbehør, for at kunne fuldende kostumet. Hos Gag.dk har vi alt det tilbehør til eventyr, som du skal bruge. Hvad enten du vil være skurk, helt eller heltinde, har vi det helt rigtige tilbehør.

Mangler du tilbehør til en eventyrlig prinsesse, så har vi alt fra kroner, diademer til parykker, som hører en rigtig kongelig til. Vores parykker findes i forskellige farver og designs. Vores sko findes også i mange forskellige designs og farver, så du kan få et par, der passer til den fine (eller frække) kjole, du har udvalgt. Herudover skal enhver rigtig prinsesse naturligvis have en fin krone på, og vi har dem til både små piger og voksne kvinder. 
Til heksen har vi alt fra skræmmende parykker til næser. Næserne er i både neutrale farver og i grønne nuancer, så man kan blive meget skræmmende – hvis man ønsker det. Herudover har vi fine heksehatte i vores sortiment af tilbehør til eventyr. De varierer både i farver og størrelser, så du kan finde en, der vil passe perfekt til dit kostume. Ligeledes har vi koste og andet tilbehør, der vil gøre dit heksekostume fuldendt.


Til dem der gerne vil have eventyr tilbehør designet til konger og riddere, har vi alt fra sværd og skolde til kroner og hatte. Vi har et godt udvalg, hvor du kan finde tilbehør til dit eventyrkostume, som passer sammen. Vi har også forskellige hatte, der passer til de eventyrlige helte – eller de helte, som er forbundet med en masse myter. Det kunne f.eks. være Robin Hood eller ridderne om det runde bord. 

Vores sortiment i tilbehør til eventyr er bredt. Derfor vil du på vores hjemmeside også kunne finde vinger til feer og en masse parykker i sjove farver – til både mænd og kvinder. Vi har ligeledes andet tilbehør som scepter, stokke og diverse ting indenfor hårpynt.

Vi fornyer hele tiden vores sortiment, så hold endelig øje med vores side løbende. Hvis du leder efter eventyr kostumer så kig inde under ”temaer” og så eventyr”.