Tilbehør til Elvis Kostumer 

Kongen af rockn’roll havde sin helt egen stil. Modetrends, som er forbundet med kun ham, bliver imiteret over hele verden, men særligt i Las Vegas. Hans talent stod ikke til at sammenligne med andre kunstnere, og i dag bliver han stadig refereret som ”The King”. Når man skal klædes ud til at ligne Elvis, er der alene af den grund en hel del at leve op til. Alt skal være perfekt, og det gælder også dit Elvis tilbehør.

Tilbehør Elvis

Der er mange ting, som gjorde Elvis speciel. Det var hans stemme, hans gang, hans dans, men også hans måde at se ud på. Hans ikoniske bakkenbarter - også kaldet porkchops – var ikke til at sammenligne, og enhver Elvis fan med respekt for sig selv husker dem, når de skal klædes ud som legenden. Men selvom de er imponerende og forbundet med Elvis, er det ikke nødvendigvis noget, du vil tage dig tid til at lade gro frem – det bliver heller ikke nødvendigvis i den rigtige farve. Derfor kan du naturligvis købe de flotte pork chops her hos os. Hvis du så skal have hår, der matcher dine flotte bakkenbarter, kan dette også findes på vores side under parykker.

Men for the King handlede det lige så meget om bling. Smarte solbriller og guldhalskæder var en stor del af 70’erne. Derfor også en del af Elvis. Hos Gag.dk har vi masser af bling, som lever op til Elvis’ personlige stil. Guldkæder og smarte solbriller findes i flere forskellige versioner – for ikke at tale om store ringe med og uden sten.

Når det meste tilbehør til Elvis er på plads, så drejer det sig om at finde de rigtige sko. Platoskoene med hæle, der giver dig helt nye højder. Skoene findes med og uden guldfisk og i forskelige farver. I vores sortiment af Elvis tilbehør vil du dog finde de klassiske hvide platosko, der forbindes med enhver rigtig Elvis.

Vi har også tilbehør til den kvindelige Elvis, så du kan klæde dig ud i bedste Rock'n’Roll stil, og leve op til den ikoniske Elvis.
Når du har fundet det perfekte tilbehør til din indre Elvis, skal du naturligvis også have det rette kostume. Kostumerne til Elvis kan findes under ”Tema kostume -> Elvis”.