Tilbehør til sko og støvler

Har du det perfekte par høje hele, men vil gerne gøre dem mere julede? Skal dine støvler gøres mere piratagtige? Vil du gerne have nogle smarte sporer til dine cowboystøvler? Vi har det hele. Fordi vi ved at detaljer er, hvad der gør et kostume fabelagtigt, har vi en kategori specifikt til tilbehør til sko og støvler. Vi har alt fra spænder og til andet pynt, som vil få dine sko og kostume til at være en sammenhængene helhed, frem for noget man bare lige tog på. Det er en nem og simpel løsning, som vil gøre mirakler for dit kostume.

Tilbehør Sko og støvler
Hvis man skal være en sexet nissepige til jul, så drejer det sig om at have et par høje sexede hæle på. Det kan bare hurtigt blive køligt, sådan en kold aften med sne og frost. Derfor har vi et par fine støvletoppe med pels, som er lige til at sætte uden på de fine sko.

Det er mange, mange år siden, at man har brugt skomanchetter, men hvis man skal klædes ud som klassisk gentleman – eller gangster - så er de et must! Desværre kan de være lidt svære at få fat i, men vi har dem her i vores kategori.

Tilbehør Sko og støvler.
Til dig, der skal være pirat, har vi også en masse fin skopynt. Det er alt fra støvlecover til fine spænder, der ligner den ægte vare. Alt sammen vil være med til at få dit kostume til at se fantastisk ud.

En ægte cowboy har store sporer, der giver en klassisk metallisk lyd, når de går. Derfor har vi til dig, der skal være cowboy, de perfekte sporer med store stjerner.

Ellers har vi også støvlecovers til selveste julemanden.

Vi udvider løbende vores sortiment, så hold endelig øje med vores side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.