Tilbehør til Håndværker Erhverv kostumer 

Håndværkere er seje. Uanset vejret springer de til og gør deres arbejde. De er hårdtarbejdende og ofte beundret af kvinder. Nogle for deres mod og andre for deres muskler. Andre bliver beundret for deres erhverv som brandmand eller politibetjent, hvor uniformen er sej og flot – og ikke mindst har sexappeal. Vi har masser af tilbehør til håndværker og erhverv.

 

En håndværker er en mand med hammer og mejsel men det kan også være barberen eller køkkenchefen.

Find dit udstyr der er relateret til et erhverv her hos gag.dk 

Tilbehør Håndværker – Erhverv
Der er noget råt og sejt over håndværkere. Deres kraftige maskiner og hårde arbejde gør dem seje og rå. Derudover er der mange kvinder, som finder dem tiltrækkende. Det samme gælder erhvervsmænd i uniform, der for mange kvinder er et sexsymbol. Hos Gag.dk har vi masser af kostumer, der kan friste kvinderne, men en håndværker eller anden erhvervsmand skal jo bruge det rigtige tilbehør.

For små drenge gælder det om at udforske, hvad de gerne vil være senere i livet. At klæde sig ud som en håndværker eller en fra et andet erhverv kræver dog det rigtige tilbehør – f.eks. værktøj og hjelme.

Der er tilbehør til både håndværkere og andre erhverv. Vi har til både de almindelige og lidt atypiske erhverv. Til dem der ønsker at være klædt ud som en helt fra et erhverv, har vi et politisæt med alt, hvad en ægte betjent har behov for. Til brandmanden har vi både økse og en fin brandmandshjelm. Takket være vores fine overskæg, kan du være begge dele både med og uden overskæg .

Til håndværkeren har vi værkstøjsbælte og hjelm – så kan du rive en fiktiv væg ned - uden at skulle bekymre dig om at få den i hovedet.

Ønsker du dig at være en barber – måske en afskygning af Sweeny Todd til Halloween? Under vores kategori Tilbehør Håndværker – Erhverv kan du finde et drabeligt barbersæt. Måske en hånd le hvis tingene rigtig skal være blodige.

Alt sammen kan findes under denne kategori.