Tilbehør er naturligvis også en god idé, hvis du ikke ønsker at være fuldt udklædt - så finder du her alt fra nissehuer, tyrolerhatte, afro parykker, cowboy hatte, diademer, Hawaii blomsterkranse, politiskilte, kongekroner og meget, meget mere. Så træd ind i en verden fuld af udklædnings-tilbehør og bliv inspireret.

Tema fester ligger naturligvis op til kostumer og tema tilbehør. Tema tilbehør er det, som kan fuldende dit kostume og gøre det komplet. Til Zombie Walk – et event, hvor folk går rundt i byen klædt ud som zombier – er tema tilbehør, som den rigtige make-up og de rigtige dimser, nødvendig– en kniv igennem hovedet kunne være et udmærket eksempel. En skrue i hånden eller rådne tænder kunne også være en udmærket mulighed. En cowboy ville være intet uden sin hat og sin pistol - og andre kostumer behøver forskelligt tema tilbehør. Det er det, der gør forskellen mellem et godt og et fantastisk kostume. Plus, at med alt det tema tilbehør vi har i vores sortiment, kan man finde mange sjove og overraskende dimser, der kan give en et smil på læberne.

 Tema tilbehør behøver dog ikke kun anvendes i forbindelse med et kostume. Det kan f.eks. være ved arrangementer som en polterabend, hvor man skal bruge sjove gaver, pynt og måske endda glas, der passer til temaet – og ikke nødvendigvis sobre i deres design.

 Hos Gag.dk har vi et kæmpe sortiment af tema tilbehør så du kan finde de ideelle rette elementer til dit arrangement eller hvad du skal deltage i. Om det er karneval, sidste skoledag eller et andet arrangement har vi et fantastisk udvalg af tema tilbehør. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.