Strømper

Vil du gerne klædes ud som en fin prinsesse? Måske vil du gerne summe rundt som en sød lille humlebi med fine gule ben? Skal du være en blomst eller larve, hvor dine ben gerne må være grønne? Måske en heks til Halloween med stribede ben? I stedet for at du begynder at male dine fine små ben, så kan det være en god ide at finde nogle fine strømper i stedet. Vi har masser af fine strømpebukser i alle mulige farver –  med og uden striber. Du kan finde strømper, der passer til et hvert kostume, og skal din kjole have et ekstra løft, har vi også fine underskørter til dette. Alle disse produkter kan findes her på siden, og du kan finde det par, som du bedst kan lide.

Strømper 

Når man skal klædes fint ud, skal alting gerne være i orden. Det gælder fra selve tøjet til de små detaljer, som gør kostumet endnu bedre. Skal du f.eks. være en fin humlebi, der summer fra blomst til blomst, er det ikke kun kroppen, du skal have på. Du skal have de rigtige antenner, fine vinger, søde sko og et par fine sorte eller gule strømpebukser, så dine ben passer til resten af kostumet – og så de ikke bliver kolde.

Skal du klædes ud som prinsesse, gælder det også om at have de rigtige strømper og et fint skørt, der passer til.

Strømper og tilbehør børn
Til vores mange børne kostumer har vi også et udvalg af strømpebukser til børn. Vi har ensfarvede hvide børnestrømpebukser til prinsesse kostumet og stribede strømpebukser til Halloween kostumet. Kig vores udvalg igennem og finder du ikke det, du søger så kontakt vores kundeservice på gag.dk, så svarer vi gerne på, om det er muligt for os, at skaffe det du ønsker.