Stenalder Kostumer

Stenalderen er én af de mest ældste tidsperioder, vi kender til. Den forhistoriske tidsperiode forekom i store dele af verden og var er kendt for, at alle redskaber blev lavet af sten, knogle, horn, tak og tand. Stenalderen blev til i Afrika for over 3,4 millioner år siden, men kom dog først til Danmark omkring 12.500 år f.Kr.

 

Stenalderen er da tydeligvis ikke glemt i den dag i dag, da vi siden 1960erne har grint med til tegneserien, tegnefilmen og endda også spillefilmen The Flintstones Family. Så skal du eksempelvis til udklædningsfest på skolen eller arbejdet, hvor temaet et stenalderen eller tidsperioder, så må et stenalderkostume eller en af de sjove karaktere fra Flintstones da være sagen.

 

Her på Gag.dk har vi samlet et udvalg af stenalder kostumer til både børn, kvinder og mænd. Vores kostumer er af høj kvalitet og kan samtidig købes til lave priser. Hvis du bestiller dit stenalder kostume inden kl. 14, sørger vi for at sende det samme dag, så du kan prøve det på foran spejlet i morgen.

 

Rigtig god fornøjelse!