Star Wars masker 

Mange elsker at klæde sig ud som figurerne fra Star Wars. Selvom det efterhånden er mange år siden -  helt tilbage i 1977 - filmene startede, er de stadig utroligt populære ligesom mange af de karakteristiske figurer, der forekommer i dem. Utallige har klædt sig ud som en af Star Wars figurerne i årenes løb, da de jo er utrolig sjove, specielle og farverige på hver deres facon, elsket af både børn og voksne i årtier.  

Star Wars masker

Er du en af dem og står og mangler en Star Wars maske, skulle du kigge på Gag.dk under masker Star Wars og vælge en af vores flotte detaljerede masker, så du kan færdiggøre dit kostume, på den måde bliver helt perfekt. Er du til ' The Dark side ' er det måske en rigtig god ide at vælge en Darth Vader full face maske, som er rigtig flot, dog uden lyd, så du må nok selv øve dig på at frembringe lyden af den specielle vejrtrækning, for at være sikker på du fremstår som den helt ægte Darth Vader.

En anden Star Wars figur, som du kan få, en maske der ligner, er Boss Nass, det er en maske til voksne i latex, der dækker hele hovedet. Masken har hans specielle tophat med flapper ned ved ørerne, fine detaljer som de store øjenbryn og det specielle smil, den er rigtig godt lavet og kræver kun, du er kreativ og fremskaffer et vellignende kostume for at danne helheden af Boss Nass.

Ingen Star Wars uden Yoda. Her hos Gag.dk kan du få en Yoda latex maske i den helt rigtige farve med hvidt hår og det rigtige eftertænksomme udtryk i hans ansigt. En anden fremtrædende og speciel figur er Jar Jar Binks, denne maske er ligeledes en voksen maske i Latex, som dækker hele hovedet, den ligner Jar Jar Binks på en prik, med de specielle lidt søvnige øjne, de lange lavthængende ører, hans lange snude med det karakteristiske smil, med den på og det rette kostume, er der kun tilbage at øve sig på hans specielle gang for at virke overbevisende.