Sjove billeder

Har du altid gerne villet have et billede af dig selv som hollywoodstjerne? Har du altid gerne villet have en Wanted Poster af dig selv som jagtet bankrøver fra det vilde vesten? Kunne det være sjovt at have et billede af dig og alle dine kammerater som pirater? Vi har alt, hvad du skal bruge for at kunne tage sjove billeder med et bestemt tema – også uden at du og dine gæster behøver at være fuldt udklædte.

Foto rekvisitter eller foto props som de hedder på engelsk er den nye hotte trend ved fester i udlandet. En foto rekvisit er et pap stykke hvor der er printet en hel foto scene. SÅ her er muligheden for at tage sjove billeder at dine venner. Brug dem til børnefødselsdage, polterarbend eller som det sjove indslag til tema festen.

Stil foto rekvisitten op som udsmykning i lokalet og se hvilken magnet det er for at alle vil hen og tage et sjovt billed. God fornøjelse.   

Sjove billeder 

Det er altid dejligt at holde fest, og hvis man kan finde en sjov måde at give gæsterne et minde om begivenheden, er det endnu bedre. Festlige billeder er en rigtig god måde at huske dagen på og give dine gæster et lille minde fra den festlige lejlighed. Her på siden finder du en masser sjove scener, der er perfekte til, når du skal tage sjove billeder.

Skal du holde piratfest, kunne det måske være sjovt at have et billede af dig selv, dine venner eller mor og far som pirater. Vi har en Pirat fotoscene, hvor du kan sætte dit ansigt ind i scenen, og så ligner du en ægte pirat med skattekiste og det hele. Det giver et rigtig godt og sjovt billede. Hvis du skal holde en fest med tema fra det vilde vesten, kan du få taget et billede som eftersøgt forbryder på en Wanted plakat. Et billede af dig på en Wanted plakat ville også være en god og overraskende invitation.

Vi har mange forskellige scener her på siden, der skaber sjove billeder, og som bliver et godt minde. Scenerne er ikke kun til børn, der findes også flere sjove udgaver til voksne. Der er til mange forskellige temaer, så det er muligt at finde en sjov scene til din fest. Det er en billig måde at lave nogle unikke og sjove billeder på.