Rum Kostumer 

Spørgsmålet om der er andet liv i rummet, end bare os selv, er blevet stillet i flere hundrede år og det er ikke et vi kan svare på eller afgøre. Men hvis der er en ting, der overhovedet ikke kan herskes nogen tvivl om, er det at der bliver masser af liv, sjov og ballade til den næste fest, når du møder op i et anderledes astronaut kostume, eller måske et klassisk alien kostume fra liv i rummet sektionen på denne side. Hvis der er noget i vores sortiment af liv i rummet kostumer du savner eller du har nogen spørgsmål, så benyt søgefunktionen, eller kontakt os.

Liv i rummet kostumer

 

I denne sektion har vi sørget for, at der er lidt for enhver smag – både til mænd, kvinder og også til de mindste, der gerne vil have svar på om der er liv i rummet med et kostume.

I vores ”liv i rummet” kostume sektion kan du vælge at være en rigtig NASA astronaut i orange jumpsuit, en rigtig alien i en flot neon grøn kåbe, eller måske en fræk sci fi sild i et smart sølvfarvet kostume.

 

Der har aldrig været nogen tvivl om at mennesker er nysgerrige og at vi har en livlig fantasi, men det er nok på området omkring det store uendelige univers at vi har den mest aktive forestillingsevne. Det er ikke bare kostumer om liv i rummet, der er blevet brugt til at fejre vores egen nysgerrighed, men også film, bøger, spil og endda restauranter, festivaller og musik. Vi er generelt nysgerrige og interesseret i rummet og universet og det kan du fejre eller bare have det sjovt med ved at trække i et af vores mange, liv i rummet kostumer, hvad end du gerne vil være en rigtig astronaut, vil være sjov, smart eller fræk i sølv, eller måske vil prøve at være en rigtig rummand, så har vi et stort udvalg af liv i rummet kostumer.

Astronaut kostume

Om der er liv i rummet, skal vi ikke kunne afgøre. Men der bliver masser af liv til den næste fest, når du møder op i et anderledes astronaut kostume. I vores sektion ”Liv i rummet” har vi sørget for, at der er lidt for enhver smag. Det betyder, at du kan finde astronaut kostumer til både kvinder og mænd, og så findes de i forskellige typer, så du kan vælge det helt rigtige. Prøv evt. det specielle ”space man” kostume, som dækker hele kroppen i sølvfarvet stof.