Politi og Fange Kostumer 

Kostumer som politi og fangedragter er blevet mere og mere populære til både mænd og kvinder, fordi der er utrolig mange muligheder for at have det sjovt og udtrykke sig med et politi og fanger kostume. Til de store karnevaller som for eksempel Aalborg karneval ses politi og fanger ofte sammen som par, eller i en gruppe af venner.

Her på siden finder du nogle af de bedste, mest originale og frækkeste kostumer til politi og fanger – både realistiske, klassiske og endda også nogle originale feminine udgaver af fange kostumer, der både er frække og romantiske på en helt unik måde. Her på siden finder du et rigtig stort udvalg, men hvis der er noget du savner af kostumer til politi og fanger, så prøv søgefunktionen eller kontakt os.

Politi og fanger kostumer

 Er du klar til at indtage din næste kostumefest som en farlig forbryder, eller måske vil du finde din indre politibetjent frem og optage jagten på en røver med et kostume som politi eller fange.

Det at hoppe i en uniform er en god måde at føle sig selv som en autoritet og der findes ikke en med flere muligheder for sjov og ballade end en politibetjent. Vores kostumer til politi og fanger fås i mange forskellige typer og mange slags uniformer til både mænd og kvinder. Med politi eller fange kostumer kan du lege røver og banditter eller den autoritære politibetjent, der er klar til at anholde en lusket røver, eller måske bare transportere din fange i håndjern. Fuldend dit kostume som politi eller fange med noget fedt tilbehør som for eksempel et politiskilt, pistol, håndjern, fangekugle med kæde og fodlænke eller en af de mange andre typer tilbehør, der passer til enten politi eller fange kostumet.

 Hvad end du vil have et politi og fange kostume der er klassisk og traditionelt som for eksempel de klassiske fangestriber eller måske vil du have et moderne FBI kostume, eller en SWAT vest til at have på til din næste kostumefest.

Politi kostume

Politi kostumer til kvinder er blevet mere og mere populære gennem tiden. Vi ser dem fx til de store karnevaller såsom Aalborg karneval, hvor de ofte ses sammen med de sjove fange kostumer. Her på siden får du nogle af de bedste og frækkeste politi udklædninger, man kan få. Ja, selv fangedragterne har vi lavet i en original feminin udgave. Dvs. i farverne sort og lyserød og med de klassiske fangestriber. Fås i flere størrelser.