Pimp Bling 

Pimp Bling har været populært i ghetto områder i USA længe, men er for alvor blevet kendt pga. film og tv-serier. Der er både humor og drama forbundet med Pimp Bling, men hos Gag.dk fokuserer vi på det sjove. Det er sjovt at klæde sig ud som Pimp. Især fordi det meste af udstyret er så overdrevet, at det bliver sjovt – og generelt kan man have meget sjov med konceptet. Derfor har vi en kategori dedikeret til Pimp Bling tilbehør. Vi har alt, hvad en rigtig pimp’s hjerte kan begære.

Pimp and prostitutes hedder det på engelsk. Om det er stokken eller ahtten du skal bruge til din pimp fest så har vi et stort udvalg her på siden.

Tilbehør Pimp Bling

Mange af os kender til Pimp Bling fra film – især humoristiske film. Der er en gang, en accent, tøj og naturligvis tilbehør, der gør en pimp til noget helt særligt. For en Pimp betyder bling alt. Derfor har vi et godt sortiment aftilbehør Pimp Bling. Det er vigtigt for en pimp at have det rette bling og tilbehør. Det er hans image, og for ham betyder hans image alt. Ja, bling er næsten lige så vigtigt for ham som sin bil! Derfor har vi også alt, hvad en rigtig pimp kunne ønske sig. Lige fra smarte solbriller til halskæder og meget mere.

Guld er en pimp’s bedste ven. Derfor skal pimp bling tilbehør også skinne af guld. Jo mere guld desto bedre – og gerne i store halskæder. Vi har naturligvis en masse halskæder til den rigtige pimp. Vi har så smarte halskæder, at han sagtens vil kunne vise andre pimps, at han er den mest rå, og at ingen skal sige ham imod. Naturligvis bruger en pimp også sin guldpragt til at tiltrække kvinder – det er der selvfølgelig taget højde for i vores sortiment. Vi har også armbånd og ringe, der matcher.

Når guldet er på plads, drejer det hele sig om hatten og skoene. Vi har fine pimphatte – med og uden fjer – og sko, der egner sig perfekt til en pimp’s image. Det kan alt sammen findes her under Tilbehør Pimp Bling.

Hvis du skal bruge noget tøj til at få din indre pimp frem, så kan pimp og bling kostumer også findes her på siden.