Pimp Bling 

Pimp Bling har været populært i ghetto områder i USA længe, men er for alvor blevet kendt pga. film og tv-serier. Der er både humor og drama forbundet med Pimp Bling, men hos Gag.dk fokuserer vi på det sjove. Det er sjovt at klæde sig ud som Pimp. Især fordi det meste af udstyret er så overdrevet, at det bliver sjovt – og generelt kan man have meget sjov med konceptet. Derfor har vi en kategori dedikeret til Pimp Bling tilbehør. Vi har alt, hvad en rigtig pimp’s hjerte kan begære. Pimp and prostitutes hedder det på engelsk. Om det er stokken eller ahtten du skal bruge til din pimp fest så har vi et stort udvalg her på siden.

399,00

Tilbehør Pimp Bling

Mange af os kender til Pimp Bling fra film – især humoristiske film. Der er en gang, en accent, tøj og naturligvis tilbehør, der gør en pimp til noget helt særligt. For en Pimp betyder bling alt. Derfor har vi et godt sortiment aftilbehør Pimp Bling. Det er vigtigt for en pimp at have det rette bling og tilbehør. Det er hans image, og for ham betyder hans image alt. Ja, bling er næsten lige så vigtigt for ham som sin bil! Derfor har vi også alt, hvad en rigtig pimp kunne ønske sig. Lige fra smarte solbriller til halskæder og meget mere. Guld er en pimp’s bedste ven. Derfor skal pimp bling tilbehør også skinne af guld. Jo mere guld desto bedre – og gerne i store halskæder. Vi har naturligvis en masse halskæder til den rigtige pimp. Vi har så smarte halskæder, at han sagtens vil kunne vise andre pimps, at han er den mest rå, og at ingen skal sige ham imod. Naturligvis bruger en pimp også sin guldpragt til at tiltrække kvinder – det er der selvfølgelig taget højde for i vores sortiment. Vi har også armbånd og ringe, der matcher. Når guldet er på plads, drejer det hele sig om hatten og skoene. Vi har fine pimphatte – med og uden fjer – og sko, der egner sig perfekt til en pimp’s image. Det kan alt sammen findes her under Tilbehør Pimp Bling. Hvis du skal bruge noget tøj til at få din indre pimp frem, så kan pimp og bling kostumer også findes her på siden.

Pimp Bling Tilbehør

Hvis du skal til kostumefest og gerne vil være lidt mere fræk og vovet, så er der i denne sektion mulighed for at vælge prangende pimp daddy kostumer i sektionen med Pimp Bling kostumer. Vi følger stilen fuldt ud og går absolut ikke på kompromis med hverken kvalitet eller looket hverken til mænd eller kvinder. I denne sektion kan du også finde pin up piger og de sensuelle pimpettes, som er ligeså cool og smarte som deres mandlige modstykker. Gør dit Pimp Bling kostume endnu mere vildt og funky ved at kombinere det med en masse smart bling, en fed pimp stok eller måske et par sjove platou sko med guldfisk i hælen. Hvis der er noget der kunne gøre din Pimp Daddy eller Pimpette endnu mere sjov og funky som du ikke kan finde, så kontakt os eller prøv søgefunktionen.

Pimp Bling kostume 

Kostumerne fra Pimp Bling sektionen er for gæsten, der gerne vil have opmærksomhed, være chokerende eller måske bare en anelse fræk til den næste kostumefest. De super frække Pimp Bling kostumer til kvinder tæller for eksempel Pin Up Bunny kostumet, som er velkendt fra Playboy, eller måske en vovet Lady Pimp udklædning, der både er fræk og cool. En Pimp Daddy var i gamle dage kun noget der var associeret med noget meget negativt, men nu har kulturen omkring musikere og Hollywood stjerner ændret det til noget der er sjovt, spraglende og funky. Det er lige præcis den form for stemning og tankegang du kan fange med kostumer fra Pim Bling sektionen og dermed medbringe til din næste kostume fest. En Pimp Daddy eller Pimpette er farverig, charmerende, tiltrækkende og funky – med noget fedt tilbehør, en sej hat og en cool paryk kombineret med dit Pimp Bling kostume så kan din Pimp Daddy eller Pimpette bliver ultra radikal og anderledes – hvilket er lige præcis looket enhver rigtig Pimp går efter. Masser af bling, fjer, farver, psykedeliske mønstre og spraglet tilbehør er hvad der kendetegner en Pimp Daddy eller Pimp og vores kostumer i Pimp Bling sektionen er spækket med lige præcis det der skal til for at få opmærksomhed og sjov til den næste kostume fest. En anden form for tilbehør til din fest, når du kommer som Pimp Daddy eller Pimpette i et kostume fra vores Pimp Bling sektion, er noget som simpelt som lidt guf på armen. Ligesom stjernerne inden for musik og film – især hip hop – altid har en dejlig dame på armen så er en udklædningsfest en rigtig god grund til at tage en smuk kvinde med dig i byen eller til fest. Ikke kun en Pimp Daddy kan tage en date eller veninde med – en fræk Pimpette kan sagtens male byen rød, eller tage festen med storm med en veninde på armen, eller måske endda bryde mønsteret og tage en lækker fyr med dig på armen. Kun fantasien sætter grænser med et sjovt Pimp Bling kostume. 

Pimp kostume

Er man til det lidt mere frække og vovede, er der mulighed for at vælge prangende pimp kostumer i sektionen ”Pimp Bling”. Her går vi ikke på kompromis, men følger stilen fuldt ud. Det betyder, at du også kan vælge horer udklædning, som gør kvinderne lige så tiltrækkende som chokerende. De super frække kostumer tæller fx bunny kostumet, som vi kender fra Playboy og den sjove lady pimp udklædning, som ligner noget fra en film.