Øl & Drinksdrikker 

Skal du holde fest eller have gæster på besøg, men vil gerne passe godt på dine borde? Vil du gerne have øl/drinksbirkker, der ikke føles som en pligt, men faktisk er sjove at bruge? Her på siden finder du et godt udvalg af øl/drinksbrikker med forskellige temaer og sjove motiver. Gæsterne vil rent faktisk blive opmuntret af disse brikker til at bruge dem, fordi de er unikke og meget sjove.

Øl/drinksbrikker

Træborde er blevet meget populære, men mange har desværre den ulempe, at de meget nemt suger fugt til sig. Det gør sig gældende for både skriveborde og spiseborde. Har man glasbord, kan det skabe kalkpletter eller i værste fald lave ridser. Derfor er en bordskåner en rigtig god ide, men mange opfatter det som en pligt at bruge dem. Ofte er de heller ikke specielt kønne, men er kun til for at yde en funktion. Her hos Gag.dk finder du øl/drinksbrikker med forskellige temaer, og som er flotte eller underholdene. Med det rette design er det noget, som folk bliver opmuntret til at bruge, og du kan bedre passe på dine borde. Skal du holde en fest med Oktoberfest tema, så bliver der højst sandsynligt drukket en del øl. Det er hyggeligt, men betyder også en del kolde glas med kondensvand, der kan løbe ned på bordene. Her på siden finder du ølbrikker med oktoberfestmotiver. De er perfekte til dit tema og beskytter dine borde samtidig. Skal du holde tropisk fest eller Hawaii fest, har vi forskellige modeller af øl/drinksbrikker, der passer til temaet. Med blomster og kokosnødder passer de perfekt ind, og man får lyst til at placere sin tropiske drink på den tropiske drinksbrik.

Kender dine gæster ikke hinanden, har vi endda bordskånere, som har samtaleemner til at bryde isen med. Flotte, sjove og praktiske, har disse øl/drinksbrikker mere end et formål. Vi har er bredt sortiment til forskellige højtider og lejligheder.