Ninja Turtles kostumer

Sjove Ninja Turtles kostumer til mange anledninger


Hvis du har været vild med Ninja Turtles, siden du var barn, er det oplagt, at du vælger sådan et kostume, når du bliver inviteret til en udklædningsfest. Det kan være fastelavn, Halloween eller simpelthen bare nogle af dine venner, der synes, at det kunne være sjovt, hvis I klædte jer ud til jeres fest.

Ninja Turtles er noget, som både børn og voksne kender. Det vil derfor helt sikkert vække begejstring blandt både store og små, når du møder op i sådan et kostume. Det kan virkelig være med til at få mange blikke til at vende sig – og hvis der er en præmie for bedste udklædning, er du allerede meget tættere på at vinde den.

Vores Ninja Turtles kostume kommer i flere forskellige størrelser, hvilket giver dig noget at vælge imellem. Når du vælger et kostume, er det som regel rarere at have et, der er lidt for stort, frem for lidt for lille. Når du skal til fest i kostume, skal du som regel kunne bevæge dig ordentligt. Det er for eksempel, hvis du skal slå katten af tønden, eller hvis du skal danse.

 

Ninja Turtles kostume – en udklædning til enhver temafest

 

Ninja Turtles er en af de mest ikoniske og elskede tegneserier til børn. På de danske tv-kanaler har børn og unge længe kunnet følge med i de fire forvoksede skildpadders eventyr, og der findes efterhånden et hav af forskelligt merchandise til fans af konceptet. Så hvorfor ikke også klæde sig ud som ens yndlingspadde?

Der er mange fordele ved et Ninja Turtles kostume. For det første, så kan kostumet passe ind i de fleste selskaber. Serien er nemlig tilpas gammel til, at både børn og unge voksne ved hvad det går ud på. Så hvad end man skal til en god vens fest eller nevøens fødselsdag, så kan denne type af udklædning sagtens gå an.

Hav det behageligt og sjovt på samme tid

Der er ikke så meget hokus pokus ved et Ninja Turtle kostume. I bund og grund er det vigtigste, at man skal være grøn. Derfor er skinsuit-konceptet meget populært inden for denne type af kostumer. Skinsuits eller jumpsuits er nemme at bevæge sig i, og der er plads til at have det sjovt og lege. Andre typer af kostumer er mere simple og involverer fx en sammensætning pandebånd, rygskjold og brystplade.