Musik tilbehør

Er du den humørfyldte type, der elsker musik, kan du til de forskellige temafester, du evt. deltager i, måske finde inspiration via vores ting under musik. Her findes adskillige musikinstrumenter, som du kan bruge i forbindelse med din udklædning og til at gøre temafesten endnu mere sjov.

Musik

Der er en håndtromme med fjer, som sagtens kan matche et indianerkostume, hvor du trommer løs, mens den bedste regndans fremvises. Er du mere street fås en smart og sjov oppustelig ghetto blaster i grå, der vil hjælpe dig til at se utrolig cool ud, og skulle du blive træt, selvom den ikke vejer ret meget, kan den altid bruges som pude, og da der jo ikke kommer musik fra den, kan du roligt hvile hovedet lidt på den.

 

Har du mulighed for at udklæde dig som skotte i ternet kilt og diverse klædningsstykker, kan du finde sækkepiben, der vil være perfekt her på Gag. dk under musik.  Skulle du ønske noget, der er mexikansk inspireret, har vi de rasler, som fremstilles i Mexico, der hedder Marraccas, et musikinstrument de bruger til at skabe rytme, hvilket jo er en god ting til enhver vild og intens dans. Er festen af den mere flippede udgave, er den farverige lysende tamburin med klokker et valg, der helt sikkert vil vække opsigt, når den bliver flittigt brugt. Skal du bare ligne en musiker, men ikke have behov for et musik instrument som giver lyd, kan du få forskellige oppustelige instrumenter som eksempelvis guitar og saxofon. Mangler der lidt udsmykning som passer til musik fås en guitar i neon. Der er også en musik award i 'guld'. Kig under musik og vælg lige det instrument, som passer dig.

Musik instrumenter til sjov.

Vi har oppustelige guitar og saxofon. Håndtrommer, maracas, sækkepibe og mange andre musik instrumenter til at gøre udklædningen og temafesten endnu mere sjov. 

Her finder du forskellige musikinstrumenter, som du kan bruge til din udklædning. Skal det være tromme eller sækkepibe - Det er dig som bestemmer.