Fortidens kostumer 

Her på Gag.dk har vi samlet et udvalg af kostumer igennem tider, så har du en særlig tid i tankerne, der skal passe til dit kostume til weekendens udklædningsfest eller til årets karneval, så kan du her neden se vores udvalg af igennem tiden kostumer, som alle er af høj kvalitet og til meget fornuftige priser.

 

Så skal du eventuelt til en græsk fest, hvor du gerne vil fremstå smuk og guddommelige, så kan et kostume fra de græske guder været et godt bud på dette. Kan du eksempelvis se dig selv i det smukke græske gudinde kostume med de flotte guldstilletter og flotte guldsmykker? Så har du her på Gag.dk muligheden for at være gudinde for en aften. Se vores udvalg her nedenunder og vælg det kostume, der passer aller bedst til dig!

Historiske Kostumer 

Hvis du leder efter historiske kostumer fra verdenshistorien, eller måske fra en myte eller folkesagn, så er du kommet til den rette kategori, uanset om du er kvinde, mand eller du skal købe til dit barn. Tidsmæssigt spænder vi vidt – lige fra huleboeren og til Anden Verdenskrig. Med andre ord kan du vælge dig ind i de fleste historiske epoker med et smart historisk kostume.

Prøv for eksempel de flotte romerske dragter, som ser helt fantastiske ud på både kvinder såvel som på mænd – du kan også blive centurion, gladiator eller måske et monster fra græske myter som for eksempel kyklopen, en rædselsvækkende minotaur eller måske den farlige og forføriske Medusa.

 

Rigtig god fornøjelse!

Historie kostumer

Hvis der er noget, der åbner døre for sjov, så er det et historisk kostume til din næste kostume fest. Brave riddere, forførende græske gudinder og skrækindjagende monstre fra forskellige myter og historier er hvad man kan se frem til at vælge imellem, når man vælger et kostume fra historien. Der er utroligt meget at vælge imellem, fordi historien er vidtrækkende og overvældende i dens størrelse og muligheder for at udfolde sig som forskellige berømte skikkelser, eller bare en fantastisk type – på denne side kan du finde gladiatorer, huleboere, romerske skønheder eller selveste Fidel Castro, som bare en lille del af udvalget til din næste kostume fest.

De flotte og originale historie kostumer fra denne side kan hjælpe dig med at rejse tilbage i tiden til en periode hvor alting var både lettere og mere simpelt, men også var mindre sikkert at være en del af. De mange forskellige kostumer fra historiske perioder giver et fantastisk indblik i hvordan det er at være en del af fortiden.

Vælg et smart middelalder kostume og tilbring kostume festen som en flot og modig ridder, eller en smuk skønjomfru for en aften, eller måske vil du hellere drømme dig tilbage til det gamle Egypten, hvor pyramiderne blev bygget, hvor Kleopatra var Nilens Dronning og hvor de berygtede faraoer styrede befolkningen under solguden Ra.

 

En anden fantastisk æra at vælge iblandt de historiske kostumer er romerriget – her på siden har du mulighed for at vælge enten at være en smart romersk soldat, den seje centurion eller en magtfuld romersk senator. Romerriget var en almægtig stormagt i vores historie og med kostumer fra denne periode kan du udleve det enten som soldat, en modig kriger, en vidunderlig romersk skønhed. Kombiner den romerske skønhed med en smart krans af blade om hovedet og bliv den første romerske kejserinde.

Det at bruge et kostume fra historie er bare et spørgsmål om at vælge din favorit periode, og finde det der passer dig bedst, om det så er en vidunderlig græsk gudinde, et elegant kostume fra barok tiden med brokade vest og pudder paryk, eller måske en smuk geisha, der passer bedst til lige præcis din udklædningsfest, eller kostume fest med historisk tema.

 

Der utrolig mange muligheder at vælge imellem: bliv den modige Spartakus, den viise Socrates, en skønhed fra barok tiden eller måske en farlig pirat til din næste kostume fest og fest igennem som en historisk karakter eller type.

 

Kun fantasien sætter grænser med historiske kostumer, netop fordi historie er så bredt et emne og vi har her på siden valgt at samle alle vores historiske kostumer til både mænd, kvinder og endda også til børn.

Kombiner dit historiske kostume med en af vores fantastiske stykker tilbehør med samme tema for at få det helt rigtige look eller måske en lækker paryk. Et barok kostume er ikke det samme uden en pudder paryk og en ridder er ingenting uden hans sværd og skjold. Alle disse ting og mange flere er til at finde på denne side, for at gøre dine venner begejstrede og din næste kostume fest til noget ganske særlig.