Kostume tilbehør

Kostumetilbehør er en stor del af en ens udklædning. Det er de små detaljer, de får kostumet til at gå fra at være godt til fremragende. Derfor har vi gjort meget ud af at have alt det rigtige tilbehør til vores kostumer. I denne kategori kan du finde alt fra handsker og dimser til lingeri. Uanset hvilket kostume du har valgt, vil du kunne finde en masse godt tilbehør under denne kategori.

Kostumetilbehør

Når vi skal til fest, går vi som kvinder meget op i at have de rette kostumetilbehør. Det samme gælder, når vi skal klædes ud. Det er detaljerne, der gør det, vi klædes ud som genkendeligt. F.eks. ville Amor uden sin bue og pil ligne en almindelig engel. En kvinde fra Hawaii vil heller ikke se rigtig ud uden det klassiske bastskørt. Derfor har det tilbehør, man vælger til sit kostume en stor betydning.

Vi har alt muligt tilbehør til de forskellige kostumer, og det strækker sig fra det sjove til det sexede. Vores lingeri passer rigtig godt til en can can danser, en tyroler pige eller en dame fra en saloon – sidstnævnte har endda sit eget pistolhylster gemt i strømpebåndet under skørtet. Vores lange handsker er gode til Hollywood stjerner og kvinder fra 20’erne – 50’erne, og vores handsker med blonder passer godt til en fræk og forførende stuepige.

Strømper lingeri

Det er ikke nogen hemmelighed, at kvinder ofte bruger udklædningsfester til at se ekstra attraktive ud. Hos Gag.dk gør vi det muligt at vælge strømper og lingeri til enhver udklædning. Prøv fx de super flotte over knee strømper, som vi har i flere farver, nogle med blonder og andet. Kombinér det med de elegante og stilfulde lange handsker, som udstråler klassisk skønhed. I vores afdeling med lingeri til udklædninger finder du altid spændende produkter, som kan bestilles direkte på nettet.